CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine ilişkin karne hazırlayarak kamuoyu ile paylaşan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’e yanıt olarak CHP İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti İktidarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri tartışmak için Özmen’i açık oturuma davet etmişti.

"BENİ DEĞİL, MİLLETİ İKNA ETSİNLER" 

Çankır’ın davetine ‘tartışılacak bir durum yok’ diyerek olumsuz yanıt veren Özmen, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı projeleri zaten söyledik. Yaptıklarına 'yapmadı' demedik ki, bunu açık oturumda tartışalım. Önümüzdeki günlerde bizler, AK Parti’nin Aydın’da 17 yıldır yaptığı icraatları anlatacağız. Neticede Büyükşehir Belediyesi çalışmıyor, bu konuda beni değil, milleti ikna etsinler. Aydın kamuoyu neticede her şeyi görüyor. Sokağa çıktığımızda vatandaşlardan belediyeden hizmet alamadıkları yönünde şikayetler bize geliyor. Çankır’ın açıklamalarına cevap verme düşüncemiz yok” dedi. 
  Çankır’ın, Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı projelerin gerçekleşmesine devlet kurumlarının engel olduğu yönündeki iddialarına ise Özmen, “Cevap vermeye gerek yok” diyerek karşılık verdi.