Siyah beyazlı kulüpte mevcut Başkan Özgür Kızıl’ın yeniden aday olup olmayacağı henüz netleşmezken, kulübe dışarıdan destek veren ve daha önce başkan adayı olan iş adamı Hüsamettin Artan, yeniden aday olacağını açıkladı.

YÖNETİCİ SAYISI 20’YE ÇIKACAK

Siyah beyazlı kulübe başkan adaylığını açıklayan Hüsamettin Artan, kongrede ilk hedeflerinin yönetici sayısını 20’ye çıkartmak olduğunu belirtti. Artan, Genel Kurul'da yapılacak tüzük değişikliğinin ardından yönetici sayısını 13’ten 20’ye yükselteceklerini ifade ederek, “20 Haziran’da kesin ve net kongreye gideceğiz. Kongrede başkanlığa adayım. Aydınspor 1923 için, Aydın için gereken neyse yapacağız Allah’ın izniyle. Kendi ekibimizle, kendi yönetimimizle birlikte yeniden bir oluşuma gideceğiz. Aydın’daki tüm halk, esnaf, iş adamı ve herkesin buna duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu şehrin takım Aydınspor 1923. Aydınlılardan bize destek olmalarını bekliyoruz. Ben kendi ekibimle birlikte güzel yerlere getireceğimize inanıyorum. Yönetim olarak yeni bir oluşuma gideceğiz. Aydın’ın belli başlı esnafları, iş adamları yönetimimizde olacak. Kongrede hedefimiz tüzük değişikliğini yapıp, yönetici sayısını 20’ye çıkartmak olacak. Daha sonra da hemen işe koyulmak olacak” ifadelerini kullandı.

ALTAY ÖRNEĞİNİ GÖSTERDİ

Sezon başından beri kulübü 3 kişinin ayakta tuttuğunu ifade eden Hüsamettin Artan, kendilerine istenilen desteğin gelmediğini belirtti. Artan, “Yiğit düştüğü yerden kalkar, yapacak bir şey yok. Hemen yanı başımızdaki İzmir ekibi Altay, en güzel örnek bize. Bu şehrin takımı, bu şehrin onuru Aydınspor 1923, yeter ki herkes destek olsun, duyarlı olsun. Bizden daha iyi yapacağını düşünen varsa, biz ona da saygı duyarız. Biz takımımıza sahip çıkıyoruz. Sezon başından beri biz 3 kişi ile götürdük, ancak o kadar olabildi. Allah katında biz vicdanen rahatız. Elimizden gelen tüm mücadeleyi verdik. Yapacak bir şey yok. Yine elimizden gelenin fazlasını yapacağız” sözlerini kaydetti.