Öğrenciler mutlulukla sahneye diplomalarını almaya çıkarken, aileleri de onların mezun olduklarını görmenin gururunu yaşadı. Müzik dinletisiyle başlayan törende öğrencilerin hep bir ağızdan söylediği şarkıları, davetliler ayakta alkışladı. Okulu birincilikle bitiren Kübra Şavk, yaş kütüğüne plaket çaktı.

"YOLUNUZ AÇIK OLSUN"

Kırçiçeği Anadolu Lisesi’ni ilçeye hediye eden hayırsever iş adamı, Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, öğrencilere gayret göstermeleri gerektiğini, ülkenin istikbalinin onlarda olacağını hatırlattı. Öğrencilere, buradan sonraki hayatlarında yeni bir sayfa açılacağını söyleyen İpbaş. “Okullar aslında hayatın öğrenildiği yerdir. İleride hepiniz çeşitli kademelerde görev alacaksınız. Unutmayın ki hiçbir başarı ayağınıza kendiliğinden gelmez, emek vermelisiniz. Bütün ümidimiz sizlersiniz. Kırçiçeği ailesi olarak biz gençlerimizin her zaman yanındayız. Yolunuz açık olsun” dedi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Törende dereceye giren öğrenciler, Kırçiçeği yönetim kurulunca ödüllendirildi. Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, Başkan Yardımcısı Osman İpbaş ve Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, okulu birincilikle bitiren Kübra Şavk, ikinci Ramazan Yıldırımkaraman ve üçüncü Ayşegül Aytar'a mezuniyet hediyelerini verdi. Okul birincisi Şavk, başarısını ailesine borçlu olduğunu söyleyerek, kendisine destek olan öğretmenleri ve arkadaşlarına teşekkür etti. Tören, öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla sona erdi.