Milletvekili Öz, Didim'e yapılacak yeni hastanenin 100 yataklı olacağını, 10 yeni uzman doktor atamasıyla uzman sayısının 29’a çıkacağını müjdeledi. Öz, "Didim’e 75 yataklı hastane projemizin ihalesine birkaç ay içerisinde çıkılacak ama proje 100 yataklı olacak şekilde projelendirildi. Didim’e şu an güzel bir şey yaptık. Biliyorsunuz Didim’de şu an 19 uzman doktor var. Biz 10 tane daha uzman doktor ataması yaptırdık. Bunlar görevlerine başlayacaklar" dedi.

“DİDİM İÇİN BİR EKSİKLİKTİ”

Doktorlarla ilgili geçici görevlendirmeye karşı olduklarını dile getiren Öz, "Kardiyoloji, Dahiliye, Çocuk, KBB, Göz, Kadın Doğum, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi, Ortopedi ve Radyoloji olmak üzere 10 doktor daha geldi. Bu Didim için bir eksiklikti. İnsanımız hem Söke’ye, hem de Aydın merkeze ulaşamıyor. Böylelikle Didim’de 29 uzman doktor görevini sürdürecek. Ayrıca 100 yataklı planlanan yeni hastanede, MR cihazı da dahil tüm cihazlar eksiksiz olarak bulunacak. Hastanemiz başladıktan sonra inşallah bunları da 1 sene içerisinde tamamlamış oluruz. 2019 seçimlerinden önce de Didimli hemşehrilerimiz bu hastaneyi kullanmış olur. Doktorlarla ilgili de geçici görevlendirmeye her zaman karşıyız. Gelen doktorlar Didim’de görev yapacak” diye konuştu. 
  Öz, Didim’e Fen Lisesi kazandırılacağını, bu noktada çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.  

“KÜÇÜK VE UCUZ POLEMİKLER"

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın geçen haftaki basın toplantısında dile getirdiği, Didim SGK’nın yanında satılan yeri alan firmanın Didim yerine Söke ve Çine’ye yeni okul yapacağına yönelik iddialarını yanıtlayan Öz, şunları kaydetti: “Siyasette gerçeğe aykırı hiçbir şey beyan olmaz. Bizim ihale şartlarımız var. İhalelerimiz ve şartnamelerimiz açık. Öyle bir şey söz konusu değil. O ayrı bir iş. Bir de şöyle bakmak lazım. O zaman Didim’e yapılan yatırımların parası oradan mı geliyor, buradan mı geliyor? Bunlar küçük ve ucuz polemikler. Önemli olan Didim’e bu hizmetlerin verilmesidir. Biz Didim’e AK Parti olarak hizmeti yapıyoruz. İhalelerin hepsi açık, şeffaf. Bu şekilde gerçeğe aykırı beyanlarla siyaset yapmak doğru değil. Bizim için Didim’e ve Aydın’a hizmet önemlidir.”