Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanan tercih kılavuzunda yer alan bilgilere göre, bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak. Kayıt işlemlerinin bugün başlaması sebebiyle de özel pansiyonlar, okul bahçesine stant açtılar. 
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Yenipazar Meslek Yüksek Okulu (MYO) bahçesine stant açan Özel Ertan Pansiyonu, yeni öğrenciler için yurtlarını anlatmaya başladı.
  Yenipazar’da hizmet veren Özel Ertan Pansiyonu Müdürü Nazan Karamanlı, “15 yıllık bir tecrübemiz var. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışıyoruz. Demokratik, laik toplum olgularını yaşatan bireyleriz. Yurdumuzun çatısı altında Cumhuriyetimizin gösterdiği yetkiler altında kalkınmaya çalışıyoruz” dedi.

FARKLI BÖLÜMLER AÇILMALI


Yenipazar MYO’da bölümlerin arttırılması gerektiğini belirten Müdür Karamanlı, “Üniversitemizde bölümlerimiz az olmasına rağmen yeterli sayıda öğrenci bulunmamakta, yurtlar ve Yenipazar açısından. Yenipazar’ın gelişimi açısından aslında daha da farklı bölümler gelse iyi olacak. Çünkü Yenipazar’ın gerçekten buna ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.  

 HER ŞEY DAHİL TEK ÇATI ALTINDA


Özel Ertan Pansiyonu Müdürü Nazan Karamanlı, “Yönetiminden aşçısına, temizlik elemanlarından bayan güvenlik ekibine kadar her birimde işinin uzmanı; eğitimli ve profesyonel kadrolarla çalışmayı prensip haline getirdik. Pansiyonumuz sunduğu hizmetleri yasa ve yönetmelikler çerçevesinde gerçekleştirmek, oluşturulan standartların kalıcılığını ve sürekliliğini sağlamak, öğrenciler ve aileleriyle karşılıklı saygı ve güven esaslı bir iletişim kurmak, çağdaş bilgi ve teknolojileri hizmet sunumuna tamamen yansıtmak esasları üzerine kurulmuştur" diyerek; pansiyonun kurulma amacını belirtti.