Aydın’ın Sultanları, sosyal sorumluluk projesi adı altında okul ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan mavi beyazlı ekip, hafta içinde minik öğrencilerin konuğu oldu. Davul zurnalarla karşılanan Sultanlar, daha sonra öğrencilerle sohbet edip oyunlar oynadı. Karşılıklı voleybol maçı da yapan Aydın BŞB kafilesi, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip anı ölümsüzleştirdi. 
  Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ve ligde 3’te 3 yaparak ilk sezonunda büyük bir çıkışla dikkatleri üzerine çeken Aydın Büyükşehir Belediyespor, sadece sahada değil, dışarıda da takdire şayan işlere imza atıyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında takım halinde okul ziyaretleri gerçekleştiren mavi beyazlı ekip, teknik heyet ve oyuncu kafilesiyle Efeler’in Umurlu Mahallesinde bulunan Umurlu-Kocagür İlkokul ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda büyük bir coşkuyla karşılanan Aydın’ın Sultanları, minik öğrencilerin sıcak ilgisinden de büyük mutluluk duydu. Önce okulun idari personelleriyle bir araya gelen voleybolcular, daha sonra öğrencilerin kendilerine hazırladıkları gösterileri izledi. Ardından küçük bir söyleşi havasında geçen sohbette voleybolcular, çocuklara spor yapmalarını ve kendilerinin de bu yaşlarda spora başladıklarını söyledi. Tüm sporcular kısa görüşlerini minik öğrencilere aktarmasının ardından voleybol sahasına geçip çocuklarla voleybol oynadılar. Özellikle Dominikli oyunculara küçük çocukların ilgisi oldukça dikkat çekerken, bol bol fotoğraf çektirmek istemeleri oyuncuları da mutlu etti.

"YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Ziyaretten dolayı Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne teşekkür eden Okul Müdürü Zafer Çelik, büyük memnuniyet duyduklarını ve çocukların da kendilerini çok sevdiğini belirtti. Beden Eğitimi Öğretmeni Tarık Kovank, kendilerinin ve özellikle öğrencilerin çok mutlu olduğunu dile getirerek hafta sonunda ve tüm iç saha karşılaşmalarında kendilerini yalnız bırakmayacaklarını ve tribünlerden her zaman tam destek vereceklerini söyledi. Ziyaret sonunda ise voleybolcular tüm öğrenci ve personellerle toplu fotoğraf çektirerek okuldan ayrıldı.

Haber Videosu