Şeffaf belediyecilik vurgusu yapan Kayaoğulları, “Kimse ‘Benim oyumla mı olacak?’ demesin. Bize inananların oylarıyla kazanacağız” dedi. Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Talha Kayaoğulları, kurum ve mahalle ziyaretlerinde projelerini anlatmayı sürdürüyor. Bozdoğan halkında diğer adaylar gibi gerçekçi olmayan vaatlerde bulunmadığını savunan Kayaoğulları, şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik vurgusu yaptı. Bozdoğan’ın öncelikli olarak meydan ve yürüyüş yolu ihtiyacı bulunduğunu ifade eden SP’li aday, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına her okula bir spor salonu projemiz var” diye konuştu.

TELEFERİK PROJESİ

Bozdoğan’ın başlıca değerlerinden olan Madran Dağı’nı turizme kazandırmak istediğini belirten Kayaoğulları “Kaleden Madran Dağı’na teleferik sistemi kurarak ilçemizin bu değerini turizme kazandırabiliriz. Ayrıca Madran Dağı’na inşa edilecek bir işletme belediyemize gelir sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

“OYUNUZ BOŞA GİTMEYECEK”

Bozdoğanlı çiftçilerin en çok girdi maliyetlerinden dert yandığını hatırlatan Kayaoğulları, belediye öncülüğünde kurulacak bir kooperatif aracılığıyla ilçede üretilen tarım ve hayvancılık ürünlerinin değerinde pazarlanabileceğini ifade etti. Yaptığı ziyaretlerde anlattığı projelerinin vatandaşlar tarafından takdir gördüğünü ancak vatandaşların “Benim oyumla mı olacak?” kaygısı taşıdıklarını sözlerine ekleyen Kayaoğulları, “Vatandaşlarımız bize oy vermeleri halinde oylarının boşa gideceğini düşünüyorlar. Oysa ki bize inanan herkes bize oy verse zaten kazanırız” sözleriyle seçmene kritik bir mesaj verdi.