Zafer Mahallesi 114 Sokak No: 14 adresinde hizmete giren Semt Fotokopi-Kahvesi’nin açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, oda yönetim kurulu üyeleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Semt Fotokopi-Kahvesi sahibi Osman Yasin Uzdu, eşi Mukaddes Uzdu, çocukları ve aile fertleri ile birlikte misafirleri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Açılışa özel, davetlilere gün boyu ücretsiz çay ikramında bulunulurken, lokma da dağıtıldı.

AÇILIŞ KURDELESİNİ ÜLKEN KESTİ

Başkan Ülken, “Allah bol bereketli kazanç nasip etsin. İnşallah şubeleri attırarak daha fazla insanımıza ekmek verir duruma gelirler. Yeni bir işletmemiz daha Aydın’ımıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek açılış kurdelesini kesti.

“ÖĞRENCİLER KEYİFLİ VE VERİMLİ ZAMAN GEÇİRECEK”

Semt Kahvesi’nin genelde üniversite öğrencisine yönelik hizmet verdiğini ifade eden İşletme Sahibi Uzdu, “Bu mekanı açma amacımız; fotokopi fiyatlarındaki tekelliği ortadan kaldırmak. Daha farklı fotokopi firmaları olsun ki öğrencilerin fotokopiye verdiği fiyat biraz daha düşük olsun istedim. Fiyatlarda rekabetimiz olacak. Kırtasiye malzemeleri koyduk, fotokopi çektirmeye gelen öğrenciler kırtasiye malzemesi istediği zaman geri dönmesin istedik. Buraya gelen öğrenciler kahvesini veya çayını yudumlarken, fotokopisini çektirebilecek ve ders çalışabilecek. Bu tür bir konseptimiz var. Fiyatlarımızda farkımızı ortaya koyacağız. 08.00 ile 24.00 saatlerinde hizmet veriyoruz. Sınav zamanlarında çalışma saatlerimizi uzatacağız. Öğrencinin keyifli ve verimli zaman geçirebileceği bir mekan tasarladık. Öğrenciler internetimizden de ücretsiz olarak faydanabilecekler. Öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesi’ne inerken ve çıkarken, ilk gördüğü yer bizim mekanımız olacak. Tam yol üstüyüz. Bu açından öğrenciler için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Kaliteli hizmet almak isteyen öğrencilerimizi semtimize bekliyoruz. Öğrencilerin mekanımıza sahip çıkacağına inanıyorum” diye konuştu. Öte yandan, Semt Fotokopi-Kahvesi’nin menüsünde öğrenciye özel fiyatlarla tost, menemen, omlet, sulu yemekler, tatlılar ve pastaların yanı sıra, çay ve kahve çeşitleri de bulunuyor.