Sağun ve Kütahyalı öncelikle Didim Manşet Gazetesini ziyaret etti. Didim Manşet gazetesi imtiyaz sahibi Bahri Yaba ve gazetenin muhabiri Oktay Çiftçi’nin, adlarına düzenlenen sarı basın kartlarını, ayrıca 09-10-11 Nisan  2018 tarihlerinde Muğla İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yerel Medya Mehmetçiğin  Yanında” gezisine katılan, Didim Çalışan Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eser ve Başkan Yardımcısı Hasan Eker’e  de katılımcı belgelerini verirken, duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

YEREL BASININ GELİŞİMİ KONUŞULDU

Ardından Didim Çalışan Gazeteciler derneğine geçen ekip aynı zamanda Didim A Haber gazetesinin de imtiyaz sahibi olan Başkan Bülent Eser ve dernek yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.
Daha sonra Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay makamında ziyaret edildi. Başkan Atabay ve Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini belirterek her konuda basının yanında olduklarını ifade etti. Basın mensuplarının çalışmalarının kolaylaştırılması ve basının gelişimine katkıda bulunmak, bölgenin tanıtılmasına yönelik faaliyetlerde bulunarak ilgili kurumlarla koordineli şekilde iletişim stratejilerini oluşturmak gibi konuların görüşüldüğü sohbet sonrasında Sağun, Başkan Atabay’a T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan bir Almanak Hediye etti.