Açıklamasında, Endüstri Meslek Lisesi okul binasının yenilenmesi için ihaleye çıkılacağını ve bir süredir gündemde bulunan Nazilli-Aslanlı-Beydağ yolunun da 2018 yılı yatırım planına teklif edildiğini açıklayan Öz, “Her iki yatırımımız Nazilli'mize hayırlı olsun” dedi.

“YPK SÜRECİNİ DE TAKİP EDECEĞİM”

1966 yılında 24 derslik ve atölye şeklinde yapılan ve 50 yıldır kullanılan Endüstri Meslek Lisesi okul binasının 2016 yılında, depreme dayanaksız olduğunun Milli Eğitim Bakanlığı'nca tespit edildiğini söyleyen AK Parti’li Öz, mevcut binanın yıkılarak yerine modern bir bina yapılmasına karar verildiğini duyurdu. 
  24 derslik ve 2 atölye olarak planlanan yeni okul binasının yapımı için 22 Kasım 2017 tarihinde Aydın Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nca (YİKOB) ihale yapılacağını belirten Öz, “Ayrıca, Nazilli-Aslanlı-Beydağ Yolu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca 2018 Yılı Yatırım Planı'na teklif edilmiş olup, YPK süreci tarafımızdan takip edilmektedir. En kısa sürede ihaleye çıkılması için işlemler, ilgili Bakanlıklar nezdinde devam etmektedir. Sonuçları kamuoyu ile paylaşacağım. Her iki yatırımımız Nazillimize hayırlı olsun” diye konuştu.