Nazilli’de Yeni Mahalle Hürriyet caddesi üzerinde iş adamı Mehmet Gürbüz ve oğlu Muhammet Gürbüz tarafından açılan Adana Akışkanlı Börek, sunumu ve bol malzemesiyle, farklı lezzetiyle damak tadına hitap ediyor. Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Sunay Güler, Belediye Meclis üyeleri, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Börek salonunun kalitesi ve böreğin lezzeti vatandaşlardan tam not aldı.

“NAZİLLİ DEĞİŞİMİ SEVİYOR”

“Her yeni şey yeni bir başlangıç demektir” diyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli bir değişim demektir. Nazilli değişimi seviyor. Böyle güzide mekanlarla da işletmecilerimiz bunu gösteriyor. Hem istihdamı geliştiriyoruz, hem de Nazilli’mizin çehresini değiştiriyoruz. Mekansal güzelleşmeler, estetik değişimlerde artışlar oluyor. İlçe halkımıza hizmet etmek için yapılan bu tesis için işletmecilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL BİR MEKAN KAZANDIRDIK”

Nazilli’ye güzel bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Mehmet Gürbüz, “Adana Akışkanlı Börek 7 çeşit peynirden üretilen, çok lezzetli, tereyağında baklava unundan yapılan bir börektir. Bütün Nazilli halkımızı mekanımıza bekleriz” derken son derece modern ve hijyenik bir iş yerini hizmete açtıklarını ifade etti. Mehmet Akif Gürbüz amaçlarının en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti.  
  Açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, protokol üyeleri ve davetliler hep birlikte kesti. İlk servis de Başkan Özcan tarafından yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta tanıtım amacıyla dağıtılan börekler kısa zamanda tüketildi. Ayrıca börek dışında meşhur Gaziantep Baklavası ve ünlü maraş dondurmasının da satılacağı belirtildi.

Haber Videosu