İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale başkanlığındaki 25 kişilik listede üç kontenjan ve 7 meclis üyesi adayı MHP’ye, 15 meclis üyesi adayı ise AK Parti’ye verildi.

“İNCİRLİOVA’DA KALE, AYDIN’DA SAVAŞ KAZANACAK” 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, “31 Mart’ta bir seçimimiz var. Beka seçimi diyoruz buna. Sizin gibi dik duruşlu, vatanını, milletini, dinini, bayrağını, Allah’ını, kitabını seven insanlardan kurulu bu ittifak inşallah 31 Mart’tan zaferle ayrılacaktır. Biz Cumhur İttifakı’nın belediye başkanını seçeceğiz. Bundan bütün arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız emin olsun ki İncirliova’da Gürşat Kale, Aydın Büyükşehir Belediyesinde Mustafa Savaş ile birlikte seçimleri kazanacağız. Gazamız mübarek olsun” dedi.

“ORTALIĞI ÇAKALLARA BIRAKACAK DEĞİLİZ”

Cumhur İttifakı olarak Aydın’da büyük bir zaferle ayrılacaklarını ifade eden AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “Burada en önemli unsur Aydın Büyükşehir Belediyesi ile İncirliova Belediyesi’ni aynı anda kazanabilmektir. Bunu gerçekleştiremedikten sonra bir meclis üyesi eksik ya da fazla almanın hiçbir önemi kalmayacaktır. Kulağımıza gelen bazı dedikodular olmaktadır. İki parti İncirliova’da tek yürektir. Tek yürek olduğumuzu da meydanlara çıktığımızda herkese göstereceğiz. Ortalığı hakkımızda dedikodu çıkaran çakallara bırakacak değiliz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in hatırına Cumhur İttifakı’na oy vereceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇEYİ KAZANACAĞIZ”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden büyük bir zaferle ayrılacaklarını söyleyen Başkan Kale, “Öncelikle şahsımı Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı olarak gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’e şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın izni ve halkımızın teveccühleriyle 31 Mart’ta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 17 ilçemizde Cumhur İttifakı aday arkadaşlarımızla zafere ulaşacağız. Meclis üyesi aday adayı olan ve aday gösterilen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, şimdiden başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ

 Öte yandan meclis üyesi kontenjan adayları, Hüdai Gönülaçar (MHP), Yakup Yılmaz (MHP) ve Orhan Yavuz (MHP) olurken, Meclis üyesi adayları ise şu isimler oldu: “Şevki Can (MHP), Levent Güleçyüz (AK PARTİ), Ali Şimşek (MHP), Hasan Güneş (AK PARTİ), Engin Ergun (MHP), Nedim Yıldız (AK PARTİ ), Polat Tanrıkulu (MHP), Fatih Subaşı (AK PARTİ), Mustafa Karayiğit (MHP), Hatice İrik (AK PARTİ), Atilla Atçalı (MHP), Durmuş Gülmez (AK PARTİ), Serkan Altay (MHP), Erçin Yaman (AK PARTİ), Cevdet Yılmaz (AK PARTİ ), Hatice Budak (AK PARTİ), Zeynel Demir (AK PARTİ), Yılmaz Çevik (AK PARTİ), Mehmet Bulut (AK PARTİ), Nazım Ertuğ (AK PARTİ), Mehmet Gülşen (AK PARTİ), Berkant Çelik (AK PARTİ).”