Aydın Futbol 1. Amatör Küme’nin yeni ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk antrenmanını Efeler’deki İlhami Ortekin Aydınspor 1923 Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antrenör Mustafa Ünlü yönetiminde 21 futbolcunun katıldığı antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dayanıklılık artırıcı istasyon hareketleri ile devam eden antrenman, yüksek tempoda yapılan çift kale maçın ardından tamamlandı. Sezonun ilk antrenmanında takıma yeni katılan futbolcularla tanışan Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Polat Bora Mersin, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş ile birlikte idmanı izledi.

YENİ TRANSFERLER İDMANDA

Transfer çalışmalarını gizliden yürüten ve birçok tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katan mavi-beyazlı yönetim, geçen sezon takımı 2. Amatör Küme’de şampiyon yapan Antrenör Mustafa Ünlü ile yeni sezonda da hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Mavi-beyazlı yönetim, İncirliova Belediyespor’dan forvet Ahmet Yasa, kaleci Haydar Aktaş, Germencikspor’dan sol açık Hakan Kahraman, Kuyuluspor’dan stoper Ethem Yamalı, Yılmazspor’dan kaleci Berke Şimşek, Çine Madranspor’dan orta saha oyuncusu Gökhan Eliuz, Aydın Esnafgücü’nden sağ açık Serdar Özboyacı, Diyarbekirspor’dan orta saha oyuncusu Reşat Demir ve Kardeşköyspor’dan ön libero Erdem Çakal olmak üzere 9 oyuncuyu transfer etti. Sezonun ilk idmanında sahada olan yeni transferler, Aydın Büyükşehir Belediyespor’da olmaktan mutlu olduklarını belirterek takımlarının Amatör Süper Lig’e yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

2018-2019 sezonunun açılışını yaptıklarını kaydeden Antrenör Mustafa Ünlü, “Yeni sezonda Fair-Play çerçevesinde güzel ve kolektif futbolu sahaya yansıtıp seyir zevki yüksek bir takım olacağız. Biz her şeyden önce takımdaşlığa ve disipline önem veriyoruz. Geçen sezonki kadromuzdan 9 futbolcu ile yeni sezon için anlaştık ve bir nevi iskelet kadromuzu koruduk. Dış transferde eksik bölgelerimizi güçlendirdik. Bütçemizi aşmayan takımımıza yararlı olabilecek oyuncuları transfer ettik. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Hedefimiz şampiyonluk, bu doğrultuda artık çok çalışmak zorundayız. Yeni sezonda kartsız ve sakatsız bir sezon geçirmek istiyoruz. Ağustos’un 20’sine kadar bazı futbolcuları deneme antrenmanına alacağız ve bayram iznine kadar son kararımızı yönetimimize bildireceğiz” diye konuştu.