Devre arasında genel kurula giden ve yeni bir yönetim kurulu oluşturulan mavi beyazlı ekip, takıma da takviye yaptı. Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve Genel Sekreter Hakan Gürsoy'un katılımıyla yeni transferlerin tanıtımı yapıldı.

"İNŞALLAH BAL'DA KALACAĞIZ"

Başkan Altıntaş, devre arasında göreve gelmelerinden sonra yönetim kurulunun da katkılarıyla yeni oyuncuları kadroya kattıklarını ifade ederek, “Sezonun ikinci yarısının ilk 3 maçındaki sonuçlar bizi memnun etmese de, bu hafta alınan galibiyet bizlerin inancını arttırdı. Yeni transferlerimizle birlikte inşallah bu sene BAL’da kalacağız. Onların katkılarının fazla olacağına inanıyorum.” dedi.
  Konuşmaların ardından transferler tanıtıldı. Devre arasında Aksaray Belediyespor’dan forvet Eşref Keçeci, Sandıklıspor’dan stoper Volkan Seryalçın, Didimspor'dan sol kanat Orhan Şahin, Ankara’dan orta saha Görkem Alp, Didimspor’dan stoper Doğancan Kartal ve Tavasbirlikspor’dan Ahmet Can Bulut’a imza attırıldı. Yeni transferler de, takımı ligde tutacaklarına inandıklarını belirttiler.