Koçarlı ziyareti kapsamında TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile bir araya geldi. Kendisini makamında ziyaret eden Savaş'a projelerini anlatan Kaplan, projelerini hayata geçirmek için kendisinden destek sözü aldı.

“HİZMETİ KESTİ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin de gündeme geldiği ziyarette Kaplan, "Aydın Büyükşehir Belediyesi, AYBA, Koçarlı’da her türlü hizmeti kesti. Koçarlı’ya herhangi bir yatırım yok. Tüm araçları aldığı gibi AYBA hizmetlerini de tamamen kesti. Artık yemek ve diğer sosyal yardımlar yapılmıyor" ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞI CEZALANDIRIYOR MU?”

CHP'nin Koçarlı Belediye Başkanlığı'nı kaybettiğini hatırlatan Milletvekili Savaş'ın, "Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı’da belediye başkanlığı kaybedildiği için mi vatandaşı cezalandırıyor?" sorusuna Kaplan, yapılanların bunun göstergesi olduğunu savundu.

“VATANDAŞA KÜSMEK ÇOK YANLIŞ”

Kendilerine oy verenin de, vermeyenin de belediye başkanı ve milletvekili olduklarını belirten Savaş, "Vatandaş oy vermedi diye Koçarlı’da yemek hizmetini kesmesini, buradan araçlarını götürmesini doğru bulmuyorum. Vatandaşa küsmek, onu cezalandırmak çok yanlış. Oy veren de vermeyen de bu memleketin evladı. Biz, bize oy vermeyene küsüyor muyuz?" dedi.