Kuşadası Belediyesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO) ile Okul Aile Birliğinin katkı verdiği Kuşadası Atatürk köşesinin açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, KESO yetkilileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

"ÜLKEDE ÖRNEĞİ YOK"

 Okul Müdürü Abdullah Yavuz yaptığı açıklamada, 2015 yılında okul müdürlüğü görevine geldiği günden beri hayali olan Atatürk köşesinin Türkiye’de örneği olmadığını, okula yakışan bir köşe olduğunu ve bütün her şeyi okulda öğrencilerin ve öğretmenlerin yaptığını söyledi. Yavuz, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

"OKULLAR TOPLUMLAR İÇİN BİRER DEĞERDİR"

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel de açılışta yaptığı konuşmada, okulların toplumlar için birer değer olduğunu belirtirken, öğrencilerden çalışmayı, yardımlaşmayı, paylaşmayı kendilerine temel prensip edinmelerini istedi. Yücel, Atatürk’ten aldığımız bir görev olduğunu, bu görevleri yerine getirebilmek adına gayret göstermelerini istedi. İnsani değerler olmayınca insanlığın yok olmaya mahkum olduğunu vurgulayan Yücel, vatanını sevmenin lafla olmadığını, açılan köşenin bir anlamda eğitim köşesi olduğunu ifade etti. Yücel, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.  
  Kaymakam Yücel’in konuşmasından sonra açılışı yapılan Atatürk köşesi ışıklandırması, dizaynı ile tüm katılımcıların beğenisini kazandı. Öğrenciler de Yavuz’a böyle anlamlı bir köşe kazandırdığı için teşekkür etti.

Haber Videosu