Nazilli’de 'eğlence' denilince akla ilk gelen mekanlardan olan Kuruçeşme Kafe, Turan Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencilerinin mezuniyet programına ev sahipliği yaptı. 6 şube ve toplamda 117 öğrenciyle gerçekleştirilen eğlence programına, okulun Müdür Yardımcısı Tuğba Körpınar Duru, Rehberlik Öğretmeni Sevinç Selçuk ve branş öğretmenleri katıldı. Eğlencede mezuniyet pastasını, gecede büyük emek harcayan okulun Rehberlik Öğretmeni Sevinç Selçuk alkış tufanı içinde kesti.

“ÇOCUKLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ”

Okulun 8. sınıf öğrencilerini mezun etmenin hüznünü ve sevincini yaşadıklarını ifade eden Turan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tuğba Körpınar Duru, “Çok güzel bir gece oluyor. Çocuklarımız gönüllerince eğleniyor, yılın stresini atıyor. Bunu da hak ediyorlar. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Yeni bir hayata başlayacaklar. Çocuklarımıza yeni hayatlarında başarılar diliyoruz. Her sene bu tür etkinlik yapıyoruz. Organizasyonu Rehberlik Öğretmenimiz Sevinç Selçuk yapıyor. Eline sağlık” dedi. 
  Öte yandan mezuniyet programında büyük coşku yaşayan öğrenciler doyasıya eğlenip tüm yılın stres ve yorgunluğunu atma imkanı yakaladı.  

Haber Videosu