31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak ikinci kez büyükşehir belediye başkanlığına seçilen CHP’li Özlem Çerçioğlu, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. CHP Parti Meclis Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile yine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz da hazır bulundu. Her iki milletvekili Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsedip, Çerçioğlu’nun Aydın’ın gururu ve tüm Türkiye’ye örnek olduğunu belirttiler.

“MARKA OLMUŞ BİR BELEDİYE BAŞKANI”

Başkan Çerçioğlu’na hem teşekkür hem de tebrik eden Tezcan, “Belediye başkanımızın bugüne kadar başarılı hizmetlerinin sandıkta karşılık bulacağından hiçbir tereddüdümüz yoktu nitekim Aydın halkı da bu noktada bizi haklı çıkardı. Aydın halkının sandıktaki teveccühü hepimizi mutlu etti. Vatandaşlarımız hizmetin karşılığını sandıkta gereği gibi verdi. Bu vesileyle Aydınlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Aslından Sayın Özlem Çerçioğlu sadece Aydın’ın büyükşehir belediye başkanı değil. Bütün Türkiye’de marka olmuş bir belediye başkanımızdır. Aynı zamanda dünyanın tanıdığı ve Aydın’ı dünyaya bu çevrede yeniden tanıtan bir büyükşehir belediye başkanımızdır. Onun çalışmaları ve başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN DİĞER İLLERİNE ÖRNEK OLUYOR”

Özlem Çerçioğlu’nun başarılarını ve Aydın halkına dokunan örnek projelerinin diğer CHP’li belediyelere de örnek olacağının altını çizen Tezcan, “Çalışmaları sadece Aydın ölçeğinde değil Türkiye’deki diğer büyükşehir belediyelerimizin çalışmalarına da örnek oluyor. Bu dönemde Millet İttifakı’nın adayları 31 Mart seçimlerinde çok başarılı bir performans gösterdiler. Şu anda Türkiye’de nüfusun yüzde 54’ünü millet ittifakının adayları yönetiyor. İnşallah önümüzdeki dönem bütün Türkiye’de vatandaşa en iyi hizmeti götüren yerel yönetim örneği ve pratiğini sadece Aydın’da değil Türkiye’nin diğer belediyelerinde de göstereceğiz. Doğal olarak buradaki tecrübeyi her yere yaymak önemli. Aydın’da üreticiden tüketiciye, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine herkesin problemini sahiplenen herkesi kucaklayan derman belediyeciliği anlayışını Türkiye’nin diğer illerine de örnek olarak taşıyacağız” diye konuştu.

“İCRAATLAR DEVAM EDECEK”

‘Özlem Çerçioğlu varsa çözüm vardır’ anlayışının sonuçlarını 31 Mart’ta da aldıklarını söyleyen Bülbül ise, “Bu bakımdan daha önceki icraatlarıyla her zaman Aydın halkının yanında olan sayın başkanımızı tebrik ediyorum. Aydın halkı başkanımıza bir 5 yıl daha görev verdi. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de hizmetlerine devam edecek ve Aydın halkı büyükşehir belediyesi ve Özlem Çerçioğlu’nun icraatlarını görmeye devam edecek. Biz başkanımıza şimdiden çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIM”

Tezcan ve Bülbül’e gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür eden Çerçioğlu da, “Bu seçimlerden sonra ilk kez bir araya gelişimiz değil. Başta milletvekillerimize, il başkanımıza, Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne ve İYİ Parti’ye çok teşekkür ediyorum. Çünkü seçimlerde hep birlikte çalıştık ve birlikte hareket ettik. Gitmediğimiz yer kalmadı. Ben seçimlerde verilen destekten dolayı ve bundan sonra verecek olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok çalıştım ve önümüzdeki 5 yıl boyunca da yine çok çalışmaya devam edeceğim. Bu vesileyle Aydın halkına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.