Karacasu Kültür Turizm Tanıtım Derneği Başkanlığı ve KARDOST’un istek üzerine organize ettiği etkinlikte 47 kişilik İzmir grubu, Çarşı Camii önünde toplandı. Etkinlikte Afrodisias Antik kenti’ne gidilmesi ile kültür turuna başlandı. Antik kentin gezilmesinin ardından ilçe merkezinde yemek molası verildi. Molanın ardından ilçe merkezinde bulunan Etnografya Müzesi gezildi. 
  Etkinlik Görle'de bulunan kaya mezarları ve Aşağıgörle Mahallesinin gezilmesi ile devam etti. Burada dernek başkanı tarafından çay ikram edilen grup, mahalle halkından yöresel ürünler satın aldı. Daha sonra Muhtar Selçuk Alaca’nın katılması ile Arapapıştı Kanyonu seyir tepesine varıldı. Buradan da tekrar dönüş yapılıp seramik atölyelerine uğranarak hem atölyeler tanıtıldı, hem alışveriş yapıldı. En son çarşı merkezindeki Öztürk Kahvehanesi’nde mola veren grup kültür gezisinden memnuniyetini dile getirdi. Gezginler, tüm dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek dönüş yoluna koyuldu. Gezi boyunca dernek başkanlığı adına Abdullah Emre Saray fotoğraf çekimleri ile gruba eşlik etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek Başkanı Bülent Eriklioğlu, “Güzel bir kültür gezisi oldu. Motorcu Grubu’na denk geldik. Onları da bir dahaki sefere kültür gezisi olarak seyir tepesi ve Kaya Mezarları gezisine davet ettim, kabul ettiler. İlçe Kaymakamımız Ahmet Soley beye, Müze Müdürü Baran beye, arkeolog Murat beye ve müze çalışanlarına bize çalışmalarımızda destek verdikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.