Türkiye Satranç Federasyonunun faaliyet programında yer alan, Söke  Belediyesi ile Remzi Zeytinoğlu Gençlik ve Spor Kulübü iş birliğinde bu yıl 10’uncusu düzenlenen turnuva, büyük heyecana sahne oldu. Dört gün süren turnuvada 180 sporcu yarıştı.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Turnuvanın A Kategorisi’nde birinci Tuna Özateş olurken Murat Keser ikinci, Emre Kırılmaz üçüncü, Berke Güncan dördüncü, Eren Cenker Tan beşinci sırada yer aldı. B Kategorisi’nde ise birinci olan Eren Manas’ı sırasıyla Yasin Uğur Coşkun, Ahmet Güneş, Neşe Acar, Gürbüz Gür takip etti. C Kategorisi’nde birinci Baray Onaç, ikinci Can Mete Duman, üçüncü Latif Yalcın, dördüncü Oğuzhan Soykan, beşinci Nafi Akmazlar oldu. 10 Yaş Altı Kategorisi’nde Yiğit Karaca birinci olurken, Karaca’yı sırasıyla Umut Sıddık Öztaş, Kaan Enes Usta, Tuğrul Mustafa Aytekin ve Mert Karaca takip etti. 8 Yaş Altı Kategorisi’nde ise Can Yardımcı birinci, Ali Mert Çavdarlı ikinci, Ege Yalçın üçüncü, Ege Görür dördüncü, Altan Orhan Çildağ beşinci oldu.

KUPA VE ÖDÜL TÖRENİ

Kupa  ve Ödül Töreni'ne Söke  Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Söke  Belediyesi Spor Komisyonu Üyesi Evren Gül, TAYEM  Müdürü Lütfi Özenç, sporcular ve sporcuların yakınları katıldı. Kupa ve ödül töreninde  konuşan Söke  Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, turnuvaya katılan tüm sporculara ve hakem heyetine teşekkür ederken, bu yıl  onuncusu yapılan turnuvanın Satranç Federasyonunun faaliyet programlarında yer alan önemli etkinlikler arasında yer almasına dikkat çekti.