Geçtiğimiz günlerde Söke’de bir takım ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Sökespor'un Genel Kaptanı İsmail Akalın ile bir araya gelerek, Akalın'dan Söke şehir statyumu hakkında bilgiler aldı.
 Genel Kaptan İsmail Akalın, Abdurrahman Öz'den bir an önce  Söke Şehir Stadyumunda bulunan tribün koltuklarının yenilenmesi ve stadyumunun 2017-2018 sezonuna yetiştirilmesini istedi.

“SPORA ÖNEM VERİYORUZ"


Aydın Gençlik ve Spor İl müdürümüz Bekir Çeker ile irtibata geçerek Söke'deki Şehir Stadyumunun ve tribün koltuklarının yeni sezona yetişmesini istediklerini kaydeden Abdurrahman Öz, “İnşallah bir aksilik çıkmadan yeni sezonda Sökesporumuz yeşil sahasına ve tribün koltuklarına kavuşacak. Aynı zamanda Sökespor'un oynayacak olduğu ilk maçada giderek takıma destek vereceğiz. Aydın'da spor bizim için çok önemli" dedi.

ÖZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Sökespor Genel Kaptanı İsmail Akalın, talepleri karşısında hemen harekete geçerek konunun çözümü için adım atılması sevindiklerini kaydeden Sökespor'un Genel Kaptanı İsmail Akalın, “Bizler Sökespor Kulübü olarak AK Parti Aydın Milletvekilimiz Abdurrahman Öz ve Aydın Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürümüz Bekir Çeker'e şimdiden sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.