CHP İlçe Merkezi'nde kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, partililerine seslendi. CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel’in de bulunduğu toplantıda ilk konuşmayı CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya yaptı. Türkiye’nin yangın yeri olduğunu, vatandaşların geçim derdine düştüğünü söyleyen Hüseyin Akkaya, “Ceberut tek adam rejimini yerelde seçimler kazanmak suretiyle göndereceğiz. Bunun için de çalışmalarımıza son derece titizlikle devam ediyoruz” dedi. Akkaya, çalışmalarında destek olmak üzere Söke’ye gelen milletvekillerine teşekkür etti.

"BAŞARIYLA ÇIKACAĞIMIZDAN EMİNİM"  

Adayların belirlenmesinin ardından 17 ilçede çalışmaların yoğun şekilde başladığını belirten CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Aydın’ın her köşesinde kadınlarımızla, gençlerimizle, yurttaşlarımızla buluşuyoruz. Önemli bir enerji var sahada. Bu enerji ve sinerjiyle Söke’de ve tüm ilçelerde başarıyla çıkacağımızdan eminim” diye konuştu.

“CHP BAYRAĞI DALGALANMAYA DEVAM EDECEK”

Yoğun bir meclis çalışmasının ardından bölgelerine gelerek partilileri ile buluştuklarını belirten CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Ankara’dan Söke, kesin alacağımız en önemli yerlerden biri olarak gözüküyor. Bu örgütün canlılığı, partililerimizin çalışması ve bizlerin de katkılarıyla Söke’yi mutlaka alacağız. Başkan Adayımız Levent Tuncel ve ilçe yönetimimizle birlikte Söke’de CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğimize inanıyorum. Seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyorum, Levent kardeşime şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

"SÖKE'DE BAHAR BAŞLAYACAK"

"Sahadayız ve seçimleri dördüncü kez kazanmak için canla başla çalışıyoruz" diyen Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel ise, “Söke’de 31 Mart akşamı bahar başlayacak” ifadeleriyle milletvekillerine kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

“SEÇİM ZAFERİNDEN TEREDDÜTÜM YOK”

Yerel siyasetin eskisinden daha farklı olduğunu söyleyen CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, şunları kaydetti: "İlçelere hizmetin gelmesi için ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin güçlerini birleştirdiğimizde yaşadığımız kente çok daha güçlü ve önemli hizmetler getirebiliyoruz. O nedenle hem Büyükşehir'i, hem de Söke’yi yeniden alacağız. Parti herkesin üzerindedir. Ben varsam varız, yoksam yokuz anlayışı ile yol yürüyebilmemiz mümkün değildir. Bundan beş sene önce nasıl bir görev değişimi yapılmışsa, partinin yetkili kurulları bugün de başka bir değişim kararı verir. Karar partinin kararıdır, hepimiz beğenmek zorunda değiliz ama hepimiz uymak zorundayız. Beğenip beğenmemek kişisel bir meseledir ama uymak örgüt meselesidir. Ben Söke’de yerel seçimlerle ilgili hiçbir tereddüt duymuyorum. En iyi kadroyu oluşturarak, önümüzdeki beş yılı daha iyi bir hizmet dönemine çevireceğiz.”   
  Genel iktidarın yerel seçimleri kamplaşma ve kutuplaşma üzerinden yürütmeye çalıştığını söyleyen Bülent Tezcan, “70-80 yıl öncesinin husumetlerini gündeme getirerek toplumda çatışma ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Kendi iktidarını korumaya çalışıyor. Biz ise birlik beraberlik ve dayanışma ile hizmeti ön planda tutuyoruz” diye konuştu.

ESNAF ODALARININ SORUN VE TALEPLERİ DİNLENDİ

CHP milletvekilleri daha sonra Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel’in de bulunduğu heyetle esnaf odalarını ziyaret etti. Esnaf odaları binası toplantı salonunda esnaf oda başkanları ile bir araya gelen CHP heyeti, sorunları ve talepleri dinledi.