Saadet Partisi Bozdoğan’da belediye başkan adayını resmi olarak açıkladı. SP’nin İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları, partisinin belediye başkan adayı oldu. 31 yaşındaki aday Kayaoğulları, Bozdoğan’da seçimi kazanmak konusunda bir sorunları olmadığını söyledi. SP’li Kayaoğulları, “En güzel seçim çalışmalarını gerçekleştirip Allah’ın izni ile 31 Mart’ta sandıklardan zaferle çıkacağız. İlkeli, dürüst, israf edilmeyen, şeffaf belediyecilik nasıl yapılır tüm Bozdoğanlı hemşehrilerime bunu göstereceğiz. Yapacağımız çalışmalar ile ilçemiz yurt genelinde parmakla gösterilecek ve örnek teşkil edecektir. Bozdoğan halkı bizi bilir, biz onları biliriz. Aynı hassasiyetleri taşır, aynı duygularla yaşarız. Bozdoğan hakkının gönlünde biz hep olmuşuzdur” diye konuştu.

LİYAKAT VURGUSU YAPTI 

Bozdoğan’da partiler arası bir sınıflandırma ile seçim çalışması yapmayacaklarını söyleyen Kayaoğulları; “Kim hangi partiye oy vermiş olursa olsun, halkımızın da bizim de en hassas olduğumuz nokta liyakat sahibi kişiler tarafından adaletli bir şekilde yönetilmesidir. Elbette herkesin kendisine yakın hissettiği bir parti vardır. Fakat bu seçim yerel seçim, biz güzel Bozdoğan’ımızı Milli Görüş belediyeciliği anlayışı ile tanıştırıp 55 mahallemizde bunu yaşatmak istiyoruz. Seçime kısa bir zaman kaldı. 27 Ocak’ta Ankara’da gerçekleşecek olan aday tanıtım programından geldikten sonra geceli gündüzlü çalışarak Bozdoğan’ı çok daha güzel günlere taşıyacak bir yürüyüşün ilk adımlarını atmış olacağız” ifadelerini kullandı.

TALHA KAYAOĞULLARI KİMDİR? 

1987 yılında Bozdoğan’da doğan Talha Kayaoğulları, 2004 yılında o dönemdeki adıyla Bozdoğan Mesleki Eğitim ve Teknik  Eğitim Merkezi’nden mezun oldu. 15 yıldan bu yana ilçede şarküteri işiyle uğraşan Talhaoğulları, 2005 yılında Saadet Partisi'ne üye oldu. 2016 yılında ise kongre sonucu ilçe başkanlığı görevini üstlendi.