Efeler ve Aydın Büyükşehir Büyükşehir belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği iftar programları tüm hızıyla devam ederken, Başkan Atay ise her iftarı vatandaşla yapmaya özen gösteriyor. Düzenlenen iftarlarda vatandaşların sorunlarını dinleyen Atay, seçim zamanı verdiği sözleri de bir bir hayata geçireceğinin sözünü veriyor. Belediye başkanlığında iki ayı geride bırakan Fatih Atay, son olarak Adnan Menderes Mahallesi’ndeki kapalı pazar yerini en kısa sürede hayata geçireceğinin müjdesini verdi.

"ADNAN MENDERES DOLDU TAŞTI"

Düzenlenen iftar yemeklerinde gün geçtikçe vatandaşın talebi ve katılımı da artıyor. Dün gerçekleşen iftar programına ise bin kişi katıldı. İftar programında konuşan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok memnunum. Ramazan ayının başından bugüne iftar yemeklerimiz git gide yoğunlaştı. Tahmin ettiğimiz sayının oldukça üzerinde bir katılım olduğunu görüyorum, bu da bizleri ve Büyükşehir Belediyemizi çok memnun ediyor. Bugün birlikte ve sayenizde Adnan Menderes resmen doldu taştı” dedi.

“KAPALI PAZAR YERİ YAPILACAK”

Yaptığı konuşmada pazar yeri müjdesi de veren Atay, “Efeler halkının ve pazarcımızın kapalı pazar yerleri ile ilgili taleplerini seçim zamanından çok iyi biliyorum. Seçilir seçilmez pazarcının işgaliyesine yüzde 50 indirim uygulayacağımı söylemiştim, bunu gerçekleştirdim. Sıra halkımızı ve pazarcımızı birlikte memnun etmekte. Ben Efeler’e bir söz verdim, elimizdeki bütçe kısıtlı da olsa sizlere verdiğim sözleri yerine getirmek için ben ve tüm belediye personelimizin canla başla çalıştığına hiç şüpheniz olmasın. Çalışmalarımızın ilkinin müjdesini verme zamanı geldi. Çok değil kısa zaman sonra Adnan Menderes Mahallemize kapalı pazar yerinin çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu. Mahalleli ile birlikte iftarını yapan Atay, yemeğin ardından çocuklarla ve vatandaşla sohbet etti.