MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İstanbul'da yaşayan Aydınlı vatandaşlarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı ve İstanbul İl Başkanlığı'nın 'Hemşehri Harekatı' çalışmaları kapsamında bir araya geldi. Hasret giderdiği hemşehrilerinden 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım'a oy vermelerini isteyen Pehlivan, İstanbul seçim çalışmalarına hemşehrilerini temsilen katıldığını söyledi.
23 Haziran'da İstanbul'un kaderinin, geleceğinin belli olacağını kaydeden Pehlivan, "Seçimlerden milli beka hasımlarının, ülkemizin istikrarına göz koyanların fırsat bulamayacağı bir neticenin çıkmasını ümit ediyoruz" dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI ETLE TIRNAK OLMUŞTUR"

Partisinin İstanbul'daki varlığını görmemek için at gözlüğü takanların gereken cevabı 23 Haziran'da alacağından şüphe duymadığını belirten Pehlivan, "Oturduğu yerden ahkam kesenlerin İstanbul'da serdiğimiz çalışmalar üzerine sözleri ancak mizah konusu olabilecektir. Cumhur İttifakı'na gölge düşürme çalışmaları beyhudedir. Attıkları nutuklar da boşlukta kalmaya mecburdur. Cumhur İttifakı etle tırnak olmuştur. Cumhur İttifakı İstanbul'a sahip çıkmaya kararlıdır. Cumhur İttifakı güç kazanmış, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi de milli iradenin onayını almıştır. Cumhur İttifakı istikrarlıdır, gücüne güç katmıştır" diye konuştu.

"YILDIRIM İLE İSTANBUL KAZANACAK"

"23 Haziran, çalınan oyların İstanbulluların iradesine teslim edildiği bir seçim olacaktır" diyen Pehlivan, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul hak ettiği değere kavuşacak, İstanbul'u oyalayanlardan hesap sorulacaktır. İstanbul'un ümitlerini israf edemeyiz. 23 Haziran'da birlik ve beraberlik içinde milli irade kazanacaktır. 23 Haziran’da tek gayemiz, başta İstanbullular ve tüm Türkiye’nin kabul edeceği bir sonucun ortaya çıkmasıdır ve inşallah sayın Binali Yıldırım ile İstanbul kazanacaktır. Sefer bizden, zafer Allah'tan. İstanbul Türkiye'nin özetidir, özelidir, öz güvenidir."