Nazilli Belediyesi, öğrenciler için yıl sonu konseri düzenledi. Doğa Koleji’nin sponsorluğunda gerçekleşen konserde sevilen şarkıcı Zeynep Dizdar sahne aldı. Saat 20.00’de başlayacağı duyurulan konser yaklaşık iki saat gecikmeyle başladı.

BELEDİYE MEYDANI'NA AKIN ETTİLER

Konseri izlemek üzere çoğunluğu öğrencilerden oluşan binlerce kişi belediye meydanına akın etti. Konseri Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Mert Öreroğlu ve Şahsettin Polat, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural eşleriyle birlikte izledi.

SEVİLEN ŞARKILARI SESLENDİRDİ

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Nazilli Doğa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Bilgenoğlu, “Bu yıl TÜBİTAK’a 3 bin 124 projeyle katıldık ve 33’ü kabul edildi. 36 projemiz ise ABD’de Harvard Üniversitesi’nde kabul edildi” dedi.

SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

Bilgenoğlu’nun konuşmasının ardından Zeynep Dizdar sahneye çıktı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan başarılı popçuya ünlü Dj Murat Uyar ve Nazillili Dj Metehan Çiftçi eşlik etti. Gecede 'Vazgeç Gönül', 'Zehir Gibi' ve 'İlle de Sen' gibi en sevilen şarkılarının yanı sıra başka sanatçıların da eserlerini okuyan Dizdar, büyük beğeni topladı.

"KARNE HEDİYESİ OLSUN İSTEDİK"

Konserin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Gençlere karne hediyesi olsun istedik. Güçlü bir ekibiz. Bundan sonra daha güzel şeyler yapacağız. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber Videosu