31 Mart Pazar günü tüm Türkiye’de yapılacak olan Mahalli İdareler yerel seçimler için geri sayım heyecanı başlarken, Aydın’da da partiler seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu da gece gündüz programlara katılmaya devam ediyor. Son olarak Koçarlı’da gece programı kapsamında Şenköy, Dedeköy ve Güdüşlü mahallelerinde Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’le birlikte birer miting düzenleyen Çerçioğlu, meşaleler ve davul zurnalarla karşılandı. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında mahallelere giriş yapan Çerçioğlu, koçarlılara gösterdikleri ilgilerden dolayı da teşekkür etti. Her üç mahallede yaptıkları hizmetleri tek tek anlatan Çerçioğlu’nu muhtarlar da yalnız bırakmadı. Konuşmalarında Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Adayı Mustafa Savaş ile Koçarlı adayı Nedim Kaplan’a da yüklenen Çerçioğlu, Koçarlıların Pazar günü sandıkta gereğini yapacağına inandığını dile getirdi.

“SANDIKTA GEREĞİNİ YAPIVERİN GARİ!”

Bugüne kadar köylere almadıkları hizmetleri yaptıklarını kaydeden Çerçioğlu, “Koçarlılar yiğit, dürüst, vefalı insanlardır. Kimin hizmet edip kimin hizmet etmediklerini iyi bilirler. Size ben ve Mutlu başkanım hizmet etti. Yiğidi öldürün hakkını yemeyin. Eğer Mutlu başkana oy vermezsiniz valla billa size küserim çünkü size çok hizmet etti. Ben en çok sosyal projelere destek verdim. Hep fakir fukara, garip gurabanın ve vatandaşımızın yanında oldum. Aydın’da hiç kimse yatağa aç girmez. Hiçbir vatandaşımızı namerde muhtaç etmem. Benim karşımda bir rakip var ben ona ‘Turist Ömer’ diyorum. Ben böyle diyorum diye de bana kızıyorlarmış. Ama haksız mıyım? Aydın’a seçimden seçime geliyor. Bu arkadaşlar ne yapıverdi Koçarlı’ya? Ama ben Mutlu başkanla size çok hizmet ettim. Ben onlara bal yapmayan arı diyorum. Onların petekleri boş ama bizim peteklerimiz hizmetle dolu. Bu bir yerel seçim. Yerel seçimde en çok hizmet verene oy verilir. O yüzden Pazar günü sandıkta gereğini yapıverin gari!” dedi.

“PIRLANTA VE KÜRK YERİNE MAZOTTAKİ VERGİYİ KALDIRIN”

Soysal belediyeciliğin yanında tarıma ve hayvancılığa da önem verdiğinin altını çizen Çerçioğlu, “Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz daha rahat etsin diye Ege Et, Ege Süt ve Ege Yem’i kurduk. Süt yemi piyasada 89 lira büyükşehir 75 liraya, besi yemi 76 lira büyükşehirde 67 lira, arpa ezmesi piyasada 67 lira büyükşehirde 58 liraya satılıyor. Tencere kolay kaynamıyor. Elektriğe, gübreye, mazota yüzde yüz zam geldi. Ama ne yaptılar pırlanta ve kürkteki vergiyi kaldırdılar. Bunlardan vergiyi kaldıracaklarına köylünün kullandığı mazottan vergiyi kaldırsınlar. Köylümüze asıl bu hora geçecek. Tarlalarınız da hangi ürün kalırsa da almaya hazırım. Ama bizim rakip AKP’li aday sen bu ürünleri neden alıyorsun diyor. Onlar çiftçinin ve köylünün halinden anlamıyor. Onlar halktan kopmuş durumdalar. Çiftçi ürününü satamazsa neyle geçinecek, çocuğunu nasıl okutacak, nasıl evlendirecek, nasıl sünnet ettirecek, borcunu nasıl ödeyecek?” diye konuştu.

“ALTI OKUN ÜSTÜNE MÜHRÜNÜZÜ BASIN GEÇİN”

Kendisinin de Koçarlılı olduğunu ve Koçarlı’da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Çerçioğlu, “Ben de sizler gibi Koçarlılıyım. Çakırbeyli’de yaşıyorum. Onun için Pazar akşamı sandıklar açıldığında önce Koçarlı’ya kendi memleketime bakacağım. Ben burada Mutlu başkanla inşallah birinci çıkacağız. Ben her zaman sizin aranızdayım. Ne hizmet istediyseniz Büyükşehir olarak yaptık. Ama bu yeterli değil. Önümüzdeki beş yıllık sürede de Mutlu başkanımla birlikte bu yaptıklarımızın iki katını yapacağımıza söz veriyorum. O yüzden yapılacak olan seçimde oylarınızı Mutlu başkana ve bana vermenizi istiyorum. Altı okun üstüne mührünüzü basın geçin” ifadelerini kullandı.

“BUNLARA OY VERMEYİN”

Geçtiğimiz günlerde Koçarlı’ya İkizdere Barajı’ndan gelen suyun vanasını kapattırdığı ve Koçarlıların su sorunu yaşamasına neden olduğu iddia edilen Nedim Kaplan’ı da sert sözlerle eleştiren Çerçioğlu, “Biz Koçarlı’ya İkizdere’den kaliteli su getirdik. Bizim bu hizmeti kıskanan o arkadaş DSİ’ye söyleyip vanaları kapattırmış. Senin milletin iyi suyuyla oynamaya ne hakkın var? Bunun gereğini Pazar günü sandıkta yapın ve sırf bunun için bunlara oy vermeyin. Koçarlı’ya yaptığımız hizmetin önünü kesmeye çalışıyorlar. Ben sağlıklı suyu getirdim ama o kendi memleketinde yaşayan vatandaşlarının daha sağlıklı su içmemesi için suyu kestirmiş ve bir de utanmadan ben kestirdim demiş. Bu hak mıdır reva mıdır? Bir de bu arkadaş Mutlu başkanla ilkokul mezunu diye dalga geçmiş. Böyle şey mi denir, ayıp değil mi yakışır mı?” şeklinde konuştu.

“YİNE SEÇİLECEĞİM”

Seçimi yüzde 60 oy ile kazanacağını ileri süren “Benim karşımdaki aday zaten seçimi kaybediyor, biz onu Pazar günü otobüse bindirip göndereceğiz. Aydın’da havaalanı olsaydı uçak biletini alıp uçakla gönderirdik. Bu arkadaş belediyecilikten anlamıyor ve kılavuzu da karga. Biz belediyeciliği çok iyi biliyoruz. Size daha iyi hizmet edebilmek için sizden oy istiyoruz. Pazar günü yine seçileceğim ve yüzde 60 oy alacağım. Ayrıca büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesi aynı olursa kardeş kardeş geçiniyoruz. Başka partiden olursa geçinemiyoruz. O yüzden hanım kardeşlerim başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızdan destek istiyorum” diyerek konuşmalarıyla adeta gözdağı verdi.