2014 seçimlerinde Kuyucak Belediye Başkanı seçilen ve yaptığı hizmetlerle ilçe sakinlerinin sevgisini kazanan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, yüzme kursu yarışmaları ve madalya törenin de yaptığı konuşmada ilçenin en kısa sürede İmam Hatip Ortaokulu ve yeni mesire alanına kavuşacağını söyleyerek 2 müjde birden verdi. İmam Hatip Ortaokulu'nun ilçede atıl vaziyette olan İlçe Jandarma ve Müftülük binalarının yerine, Mesire alanının ise Belenova bölgesinde Bin 200 rakımlı çamlık bir alanda 100 dönüm üzerine yapılacağını belirtti.

"KUYUCAK MODERN BİR ŞEHİR OLACAK"

Genç ve çağdaş nesiller oluşturacağız diyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Atıl vaziyette duran İlçe Jandarma ve Müftülük binası yıkılarak yerine yapılacak. İmam Hatip projesi ihalesinin 21 Eylül’de yapılacak. Bu binaların yıkılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’mız güzel bir imam hatip ortaokulu yapacak. Kuyucak’ımıza bir okul daha kazandıracağımız için sevinçliyiz. Milletvekillerimiz ve Milli Eğitim Bakanımıza teşekkür ediyorum. Kuyucak modern bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çocuklarımızın eğitimi bizim için önemli. Genç ve çağdaş nesiller oluşturacağız” şeklinde konuştu.

“GÜZEL BİR ALAN KAVUŞTURACAĞIZ”

Mesire alanına müjdesi de veren Başkan Metin Ertürk, “Orman Bakanlığımızla yaptığımız protokol gereği Belenova bölgesinde, 1200 rakımlı çamlık 100 dönümlük bir alanda olacak. Yanında göleti de var. Sosyal donatıları da olacak. İlçemize güzel bir alan kavuşturacağız” dedi.