Aydın Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Melek Mosso konseri düzenledi. Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen konser, ilgi gördü. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yer aldı.

FAHRİ HEMŞEHRİ

Konser öncesi, konuşma yapan Çerçioğlu, gençlerin bayramını kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlattığını ve bağımsızlık ateşini yaktığını belirten Çerçioğlu, "19 Mayıs, özgürlük ve bağımsızlık demektir. O günkü ruhu ben bugün Atatürk Kent Meydanı'nda görüyorum. Sizler olduğunuz sürece Türkiye Cumhuriyeti'nin sırtı asla yere gelmez. İyi ki varsınız. Sizleri yetiştiren anne ve babalarınıza çok teşekkür ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla minnetle bir kere daha anıyorum" dedi. Çerçioğlu, Mosso'nun üniversiteyi Aydın'da okuduğunu hatırlatarak, kendisinin fahri hemşehrileri olduğunu söyledi.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Çerçioğlu'nun konuşmasını tamamlamasının ardından, sahneye çıkan ünlü sanatçı Melek Mosso da evine geri geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Aydın'ın bütün sokaklarını ezbere bilirim. Yani sizlerden ayrı gayrı değilim. Kendimi evime gelmiş gibi hissediyorum" diye konuştu.
Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andığını ifade eden Mosso, "Aydınlık ve çağdaş nice günlere. Her şey çok güzel olacak" dedi. Aydın'a yeniden gelmesine imkan sağladığı için de Çerçioğlu'na teşekkür eden Mosso, şarkıları ve sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Sevilen sanatçının şarkılarına eşlik eden ve doyasıya eğlenen Aydınlılar da, unutulmaz bir gece yaşadı.

Haber Videosu