AHBAP Aydın Başkan Yardımcısı, Kuşadası Temsilcisi Özgür Büyüktanır önderliğindeki Aydın ve Nazilli’den de gelen 50 kişilik gönüllü topluluğu, Kuşadası sahilindeki çöpleri topladı.

“AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK”        

Çevre temizliğinin önemine dikkat çekerek farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirten AHBAP Kuşadası Temsilcisi Özgür Büyüktanır, AHBAP’ın ülkenin 70'e yakın şehrinde faaliyet gösterdiğini kaydetti. Büyüktanır, "Amacımız beraber yardımlaşma ve bir farkındalık oluşturmaktır. Kuşadası sahili buranın gözbebeği konumunda ama maalesef çöpler yere atılıyor ve çevre kirletiliyor. Biz bugün buna değinmek istedik. Bu ekiple Kuşadası’nı temizleyemeyeceğiz ancak vatandaşlarımız bizi görür ve çevresini temiz tutmaya çalışırlar. Biz doğayı koruyalım ki gelecek nesillerimize güzel miraslar bırakalım” dedi.  
  Her yaştan gönüllünün katıldığı etkinlikte sahil, çevreyi kirleten atıklardan temizlendi. Gönüllülerin bu farkındalık çabası vatandaşlardan tam not aldı. Dernek üyeleri tarafından toplanan çöpler poşetlerle belli noktalara bırakıldıktan sonra belediye ekipleri tarafından alındı.