Müsabakalara Aydın Gençlik Hizmetleri SK, Güler Taekvando SK, Erat SK, 1453 Fatih SK, Kuşadası Belediyesi, Didim Gençlik SK, Aydın Yıldız SK ve Didim Belediyesi kulüplerinden toplam 113 sporcu katıldı. Müsabakalara 22 sporcuyla katılan Nazilli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, müsabakalar sonucunda 17 madalya elde etti. Miniklerde Şebnemnaz Kıdır, Mürsel Ateş, Anıl Akdağ, Mustafa Karaca birincilik; Zahire Keskin ikincilik; Ece Kösehan, Hatice Şimşek ve Yusuf Çakırlı üçüncülük elde etti. Yıldızlar kategorisinde ise Anıl Akdağ, Mürsel Ateş, Nesil Akdağ, Mustafa Karaca, Recep Akgün binicilik; Zahire Keskin ikincilik aldı.

“HEDEFİMİZ BÜYÜK”

Ümitler kategorisinde Doğukan Koçlar, Azat Keskin, Azra Ülkü Gider, Zeynep Beyza Balcı, Alper Duran, Helin Taşkıran birinci; Salih Özgür Güngör ikinci oldu.

"SPORCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"

Taekwando İl Temsilcisi ve takımın teknik direktörü, aynı zamanda uluslararası hakem unvanı bulunan Güler Gençtürkoğlu, bugüne kadar Nazilli’ye 17 milli sporcu kazandırdığını belirterek, “Bundan sonra da başarılara imza atacağız. Hedefimiz yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Sporcularımla gurur duyuyorum ve desteklerinden dolayı Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker’e ve İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür ediyorum” dedi. Başarı için tüyolar da veren Gençtürkoğlu, sporculara özel bir hedef belirleyip azimle ve fedakarca, pes etmeden çalışmalarını öğütledi.