Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Özel Aydın Bilgi Anaokulu’ndan, dolar kurundaki aşırı dalgalanma nedeniyle yaşanan ekonomik krizin etkilediği esnafa can suyu geldi. Özel Aydın Bilgi Anaokulu ortaklarından Aysun Kaplan ve Gülsevin Çetinkaya, AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AYESOB üyelerine yönelik anaokulu kayıtlarında yüzde 25 indirim uygulanacak protokol imzalandı.

“ÜYELERİMİZ PROTOKOLE SAHİP ÇIKACAK”

Ziyarette konuşan Başkan Çetinkaya, “Efeler’de 20 odamız, bu odalarımızda yaklaşık 6 bin üyemiz var. Bu üyelerimize odalarımız vasıtasıyla yaptığımız anlaşmanın genelgesini yaparız. Üyelerimizde bu protokole sahip çıkacağına inanıyorum. Yaşanan ekonomik krizde esnafımız için yaptığımız bu anlaşma bizleri mutlu etti. En küçük esnaf ve sanatkardan tutun, en yüksek yere kadar sıkıntı yaşıyoruz. Çok zor günleri atlattık, sabırlı olacağız. Biz güçlü bir ülkeyiz. Bu ekonomik kriz elbet geçecek. Birbirimize sahip çıkarsak, güvenir ve inanırsak bizi kimse yıkamaz. Bu zorlukları atlatacağız. Özel Aydın Bilgi Anaokulu’na esnafımızın yanında olduğu için teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin, utandırmasın” dedi.

AYDIN HALKININ DERDİNİ, AYDINLI ANLAR”

Esnafın sıkıntılarını çok iyi bildiklerinin, onların yanında olduklarını belli etmek için bu protokolü yaptıklarının altını çizen Kaplan ve Çetinkaya ise, şunları söyledi: 
“Biz yerel bir kurumuz. Aydınlıyız, Aydın halkının derdini Aydınlı anlar dedik, böyle bir protokol yapmak istedik. Biz de elimizi taşın altına sokarak esnafımıza bir nebze olsun katkı sağlamak için AYESOB üyelerine yüzde 25 indirim uygulayacağız. Böyle bir dönemde esnafımıza destek olmak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek, bizleri de çok mutlu ediyor. Bu anlaşmanın tüm esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”