Başkan Özakcan, AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan'ı ziyaret ederek oda başkanları ile bir araya geldi. Geçmişte esnaflık yapan Özakcan, oda temsilcileri ile sohbet ederek istişarelerde bulundu. Başkan Özakcan, katılımcı belediyeciliğin önemine işaret ettiği konuşmasında, "Katılımcı belediyeciliğin temeli, dernekler, sivil toplum örgütleri, sendikalar, meslek kuruluşları ve kanaat önderleri ile görüşerek ilçenin yönetimine birlikte yön vermektir. Efeler Belediyesi'nin başarısının temelinde de bu anlayışımız yer almaktadır. Zaman zaman çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, çözümleri için fikir alışverişleri yapıyoruz” dedi.

“ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Efeler Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Özakcan, "Geçtiğimiz günlerde pazarcı esnaflarının işgaliye ücretlerinde yüzde 18 bir indirim sağlayarak yüksek girdi maaliyetleri karşısında biraz olsun rahatlamalarını sağladık. İlçemizin lokomotifi olan esnaflarımızın her zaman yanındayız. Esnafımızın menfaati için ortaya çıkacak her türlü projede olmaya da hazırız" diye konuştu.

“BİZLERE HEP YARDIMCI OLDU”

AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Başkan Özakcan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımızın kapısı her daim bizlere açık. Kendisine bir telefon kadar yakınız. Sağ olsun kendisi her zaman taleplerimizi dinleyerek bizlere yardımcı oldu. İnşallah kendisi ile olan dayanışmamız önümüzdeki dönemde de devam eder. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Özakcan, AYESOB Başkanı ve esnaf temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çektirerek, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde esnaflarla sandıkta birlikte olmak istediğini söyledi.