İlçe teşkilat binasında gerçekleşen toplantının ardından basın açıklaması yapan Dinç, “İlk girdiğimiz seçimde aldığımız oyun hakkını vermek, teşkilatımızı korumak ve bu ilçe için yapacaklarımızı hayata geçirebilmek için kurucu ilçe başkanı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Karacasu Belediye Başkan Aday Adayıyım” dedi.

“İYİ PARTİ KİLİT PARTİDİR”

Hasan Dinç yaptığı açıklamada, “Her parti yerelde ve genelde iktidar olmak için yola çıkar. Biz de ilçemizde bu hedefe ulaşmak için yola çıkıyoruz. Teşkilatım ile zor zamanda çok kıt imkanlarla çok özverili çalışarak 45 gün içinde 2 binin üzerinde oy aldık. Bu oy göstermiştir ki İYİ Parti Karacasu’da kilit partidir. Biz bu yüzden oyumuzun dağılmasını asla istemeyiz. Oyumuzu korumak ve üzerine çıkmak ve teşkilatımı korumak için önümüzdeki dönemde ben kurucu başkan olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Karacasu Belediye Başkan Aday Adayıyım. İnşallah yerel seçimlerde de iyi bir sonuç alacağız” diye konuştu.

YENİLENME ADIMI ATILDI

Öte yandan İYİ Parti'de Genel Merkezin aldığı teşkilatların yenilenmesi kararının ardından il teşkilatlarında yapılanmalar gerçekleşirken bu karar doğrultusunda devam eden yenilenme hareketi ilçe teşkilatlarında da başladı. Aydın’da Nazilli Teşkilatının topluca istifa kararı almasının ardından Karacasu İlçe Teşkilatı da yaptığı toplantıda yönetim olarak istifa kararı aldı. Bu konuda konuşan Hasan Dinç, “İlçe teşkilatlarının da yeniden yapılandırılması için istifaları alınıyor. Biz de bu genel merkezimizin tasarrufu doğrultusunda bugün yönetim olarak toplanıp istifa kararı aldık ve bu istifayı İl Teşkilatına sunacağız. İl Teşkilatı burada yeniden ilçe başkanı atayacak. O başkan da yeni bir yönetim oluşturacak. Seçimlerden önce bu çalışma tamamlanır. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HASAN DİNÇ KİMDİR?

1955 yılında Karacasu’ya bağlı Ören Mahallesi'nde dünyaya gelen Hasan Dinç, Buca Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nde eğitim aldı. Nazilli ve Antalya Ülkü Ocaklarında görevler alan Dinç, MHP Antalya Merkez İlçe Başkanlığı ve MHP Antalya İl İkinci Başkanlığı yaptı. 1999'da Geyre Belde Belediye Başkanlığına seçilen Dinç, İYİ Parti Karacasu İlçe Teşkilatı'nın kuruluşunda yer aldı ve ilk girdiği seçimlerde partisinin 2 bin 22 oy almasını sağladı.

Haber Videosu