Azbazdar'ı mahalle sakinleri havai fişek ve meşaleler ile karşılarken, üzerinde “Koca Yürekli Efsane Başkana Atburgazı Halkı Başarılar Diler” yazılı dev bir pasta getirip çiçek takdim ettiler. Atburgazı Mahalle sakinlerine çoşkulu ve muhteşem karşılamalarından dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Mehmet Beliğ Azbazdar, "Allah'ın izniyle 1 Nisan'dan itibaren Büyükşehirde Mustafa Savaş beyefendi, Söke'de de Beliğ Azbazdar ile hizmet atağına bir an önce geçeceğiz. 5 yılda Büyükşehir Belediyesi'nin reklama harcadığı para 100 milyon. Söke Belediyesi'nin 1 yıllık bütçesini 5 senede reklamlara harcamış, 100 bin TL’yi hizmet etmemiş. Bu parayla Aydın'a ne hizmetler yapılırdı ama bunların derdi kendilerini boy boy afişlerde göstererek reklam yapmak. Michael Jackson bile bu kadar para harcamamıştır” ifadelerini kullandı.

"CUMHUR İTTİFAKI DESTAN YAZACAK"

“Halkın oylarıyla seçilen hiçbir başkan hizmet yapmamak için mazeret üretemez” diyen Azbazdar, şunları kaydetti: “Ben 94 yılında Belediye Başkanı seçildiğimde muhalefet partisinin Belediye Başkanıydım. Bir gün kimseden bizimle ilgili bir şikayet söz konusu olmadı. Siz değerli Atburgazlı Mahalle sakinlerimizin desteğiyle 31 Mart akşamı Aydın'da Mustafa Savaş, Söke'de de Beliğ Azbazdar ile inşallah Cumhur İttifakı destan yazacak.”

"MAHALLE SAKİNLERİ HİZMET İLE BULUŞTURULACAK"

AK Parti Aydın Milletvekili ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Metin Yavuz ise, şöyle dedi: “31 Mart akşamı Aydın'da Mustafa bey ve Söke'de Koca yürekli efsane Başkan Beliğ Azbazdar sizlerin desteğiyle destan yazacaktır. Sizlerin sayesinde yazılan bu destanın sonrasında ise meydanda halay çekerek harmandalı ve zeybek oynayacağız. Beliğ Azbazdar başkanımız sizlerin hizmete susamışlığınızı 1 Nisan tarihinden itibaren ortadan kaldırarak siz değerli Atburgazı Mahalle sakinlerimizi hizmetler ile buluşturacak. 31 Mart yerel seçimleri bize ne sağlıyor? Bu ülkede artık 4.5 yıl boyunca hiç kimse size dur diyemeyecek, bu ülkeyi yönetemezsiniz diyemeyecek. Bugün siz değerli Atburgazlı hemşehrilerimiz bizleri böyle bağrınıza bastıysanız, 31 Mart akşamı inşallah Beliğ Azbazdar başkanımızı da sandıklardan patlatarak çıkaracağız.” Ziyaret esnasında Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Beliğ Azbazdar'a AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un yanı sıra, AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Veysel Öztürk ve yönetimi ile Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.