Ziyarette, Nazilli Belediyespor için yapılabilecekler hakkında karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi. Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özkat ve Yönetim Kurulu üyeleri, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Gürdal Yüzügüler, Kadir Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Kaymakam Küçük’ün her zaman yanlarında olduğunu, genel kurulda da kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Özkat, “Her zaman yanımızda olan Nazilli Kaymakamımız Sayın İbrahim Küçük beyefendiye yeni yönetim kurulumuz olarak ziyarette bulunduk. Kendisi ile önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine desteklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KAZANAN HER ZAMAN NAZİLLİ OLACAK”

Nazilli Belediyespor yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Küçük, “Önümüzdeki sezon için başarılar dilerim. Nazilli Belediyespor’a her zaman elimden gelen desteği vereceğim. Geleceğe yapılan her yatırımla kazanan her zaman Nazilli olacak” diye konuştu.