DTO heyetini, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Şakir Saruhan, Ali Bakay, Maşallah Subaşı ve Cemal Engil ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran karşıladı.

RAPOR SUNULDU

Ziyarette DTO heyetince, hastane ve Akbük Kazıklı Milas Havaalanı yolunun da içerisinde bulunduğu Didim ile ilgili talepleri içeren rapor sunuldu. 
  Başkan Üstündağ, “Yazılı hale getirilen bu taleplerden en önemli görülenlerin ve bu metne ilave edilmesi gerektiği düşünülen konuların, ortak bir mutabakatla belirlenip ilçedeki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte Ankara’ya gidilerek gerekli mercilerle görüşülmesini talep ediyoruz” dedi. 
  CHP ve MHP ilçe başkanlıkları ile de görüşeceklerini, taleplerin iletileceğini vurgulayan Üstündağ, “Aydın milletvekillerimizin önderliğinde bu adımları atmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.  
  İlçe sorunları konusunda istişarelerde bulunan taraflar, mutabakatın sağlanarak ziyaretlerin gerçekleştirilmesi konusunda fikir birliğine vardı.