İncirliova Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Bulvarı üzerinde yer tahsisini İncirliova Belediyesi’nin yaptığı inşaatını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı hizmet merkezinin temel atma törenine  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
  Büyükşehir Kadın Mehteran takımının gösterileri ile başlayan temel atma töreninde alana birlikte gelen Gürşat Kale ve Özlem Çerçioğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriler.

 ‘BİRLİK VEBERABERLİĞİN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ’

 Törenin açılış konuşmasını yapan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, vatandaşa hizmet etmek için seçildiklerini ve görev süresinin son anına kadar İncirliovalıları hizmet etmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Hizmet binasının birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneği olacağını kaydeden Kale, “Memleketimizin içinde bulunduğu durumlar birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyaç duyulduğunu göstermektedir. Böyle bir durumda birlik olup İncirliovamıza bir hizmet getirmek için çabalıyoruz. Bu hizmetin gelmesinde bizlerle birlikte hareket eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na İncirliovalılar adına teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

‘DİĞER BELEDİYE BAŞKANLARINA DA ÖRNEK OLSUN’

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye başkanlarının bir siyasi parti çatısı altından seçildiğini daha sonra ise vatandaşa adil hizmet götürmek için çalıştığını kaydetti. Bu hizmetin diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını isteyen Çerçioğlu, “Bu bina tamamlandığında İncirliova halkına Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi olarak daha hızlı ve daha konforlu hizmet vereceğiz. Biz vaatler vermiyoruz, icraat yapıyoruz. Geliriz temel atarız, açılış yaparız. Buradan turist Ömerlere de selam olsun” ifadelerini kullandı.

11 MİLYON 500 BİN TL’YE MAL OLACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin muhalif bir partili belediye ile yapacağı ilk ortak hizmet olacak olan İncirliova Hizmet binası 11 Milyon 500 Bin TL’ye mal olacak. 7 katlı olarak yapılacak bina 7 Bin 300 metrekare kapalı kullanma alanına sahip olacak. Bazı katları İncirliova Belediyesi tarafından kullanılırken, bazı alanlar Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerine ait olacak.