Millet İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, yerel seçim öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler’e ziyaretinde Özcan'ı, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ile partililer yalnız bırakmadı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette NTO’nun sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.  Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, projeleri hakkında Özcan’a sorular yöneltti.

“BÖLGEMİZİN DESTEKLENMESİ GEREKİYOR” 

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan Nazilli’nin sahipsiz olduğunu dile getirirken, “Efeler’in dışında çevre ilçelerin de olduğunu hissettirmek gerekiyor. Bunların da vekillerimizin desteğiyle olacağına inanıyoruz. Burada birçok mağduriyet yaşıyoruz. Bütün yatırımların merkeze olması yönünde bir gayret var. Bu hem yerelde var, hem de genelde var. Bölgemizin de ekonomik anlamda desteklenmesi gerekir. Bir polis okulumuz vardı, iyi de ekonomiye girdi vardı. Bizim bölgemizin kalkınması için her anlamda yatırıma ihtiyacı var. Mesela bizim bir düzgün fuar alanımız yok. Sanayi alanımız yok. Girişimcimiz var ama sanayi alanımız olmadığı için yatırımlar yapılmıyor” dedi.

 “NAZİLLİ’NİN BAŞLICA SORUNU SANAYİ”

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli’nin potansiyelinin altında bulunduğuna işaret ederken, Nazilli Ticaret Odası’nın yeni projeler öneren öncü bir müessese olduğunu söyledi. Nazilli’nin birçok sorunu olduğunu ifade eden Aydın Adnan Sezgin, kapatılan polis okulu için soru önergesi verdiğini hatırlattı. Soru önergesine henüz cevap alamadımadığını belirten Sezgin, “Nazilli’nin birincil sorunu bence sanayi sorunudur. Sanayi gelişme coğrafyası eksik ve yanlış bir coğrafya, bunu düzeltmek zorundayız. Başkan adayımız Kürşat Engin Özcan, eminim bu konularda projeleriyle hassasiyet gösteriyor. Kuvvetli ve güvenilir bir belediye başkanı olarak bu konuya öncelikle el atması gerekiyor, el atacağına da inanıyorum” diye konuştu.