Millet İttifakı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi, Nazilli’deki çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Beyerli ve Mescitli mahallelerindeki cemiyetlerde boy gösteren Millet İttifakı temsilcileri, daha sonra İstiklal Mahallesi’nde Şehit Mehmet Dinek’in hayır yemeği ile Türk Anneler Derneği’nin Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Ziyaretlerde CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, meclis üyesi adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a eşlik etti.

CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN İYİMSER ÖNGÖRÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Aydın’ın birçok ilçesinde Millet İttifakı olarak seçimi kazanacağız. 31 Mart Aydın’dan çıkacak olan ışıkla umudun başlangıcı olacaktır. Halkımızdan gördüğümüz destek bizi sevindiriyor. Bugün Nazilli’nin çeşitli mahallelerinde cemiyetlere katıldık. Bu cemiyetlerde Millet İttifakı’na karşı olan ilgiyi gördük. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağız. 31 Mart’ta Nazilli’de ve Aydın’ın bütününde zafere ulaşacağız” dedi.

İYİ PARTİLİ SEZGİN, UYUM VURGUSU YAPTI

Millet İttifakı’nın ittifak tanıtımına uygun olarak çalışmalarına devam ettiğini belirten İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, “Biz bir kere gayet uyum içindeyiz. Çünkü Türkiye’yi Türkiye yapan belirli değerler etrafında bir araya geldik. İki ayrı partiyiz ama mevcut koşullarda Millet İttifakı’nı kurduk ve iyi bir iş yaptık. Aydın’da da, Nazilli’de de Millet İttifakı’nın dinamik bir şekilde çalıştığını düşünüyorum ve kesinlikle galip geleceğimize inanıyorum. Hem Aydın’da, hem de Aydın’ın ilçelerinde kazanacağız. Millet İttifakı olarak ittifak tanımına uygun olarak uyum içerisinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.