Nazilli'de 275 üyesi bulunan Manavlar Odası, yeni hizmet binası için girişimlerini tamamladı. 3 dönemdir Kemal Cansız'ın başkanlığında atılım yapan oda, son olarak Dalyan Palas İş Hanı Numara 216’da bulunan daireyi satın aldı. Nazilli Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız, yeni yerin üyelere hayırlı olmasını diledi.

"BAŞARDIK VE ÇOK MUTLUYUM"

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana odayı geliştirmek için çalıştığını dile getiren Cansız, “Yıllardır bunun için çırpınıyordum. Manavlar Odası olarak bir sandalyemiz bile yoktu. Allah’a çok şükür bunu başardık ve çok mutluyum. 275 üyemize daha iyi hizmet verebilmek adına böyle bir girişimde bulunduk” ifadelerini kullandı.

MESLEK ODALARININ MEKANI OLDU

Öte yandan Manavlar Odası'nın da taşınacağı Dalyan Palas İş Hanı, birçok esnaf odasını bünyesinde barındırmasıyla dikkat çekiyor. Birinci katında Ziraat Odası’nın bulunduğu iş hanının ikinci katında geçtiğimiz yıl Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası, ardından Marangozlar Odası hizmete girdi. Tadilat işlemlerinin ardından son olarak Manavlar Odası da iş hanında hizmete başlayacak.