Aydın’ın Efeler ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz ay göreve gelen MHP Efeler İlçe Yönetimi’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, ziyarette MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın’a çiçek takdim etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki başkan önemli açıklamalarda bulundu.

BİRLİKTELİK VURGUSU

Başkan Baskın’a görevinde başarı dileyerek konuşmasına başlayan Gülaştı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, 24 Haziran seçimlerinde ülkemizin tamamında büyük teveccüh görerek seçimin galibi oldu. Ülkemiz genelinde gönüllerde yer edinmiş bu ittifak 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde de devam edecek. Liderlerimiz yaptıkları istişarelerle bize yol haritası çiziyorlar. İttifak çerçevesinde Aydın ve tüm ilçelerde el ele, gönül gönüle çalışarak hep birlikte seçimlere hazırlanacağız. Biz Cumhur İttifakı’nı milletin ve devletin bölünmez bütünlüğü olarak görüyoruz. Liderlerimiz Efeler’de nasıl uygun görürlerse biz Cumhur İttifakı’nın ruhuna yakışır bir şekilde verilecek olan kararın tamamen arkasında olup MHP İlçe Başkanı, İlçe Başkanlığı ile birlikte başta Başkanımız Sayın Ahmet Baskın olmak üzere, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Efeler’de, belediye burçlarında kazanması için elimizden geleni yapacağımızı, buradan hem söz veriyoruz hem de birlikte hareket edeceğimizi beyan ediyoruz” dedi.

“İTTİFAKIN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ”

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Gülaştı’ya teşekkür eden Baskın ise, “15 Temmuz sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin devletin bekası için oluşturduğu birlikteliğin adı Cumhur İttifakı olarak 24 Haziran seçimlerinde kondu. Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı devam edecek. Bu ittifakının öneminin bilincindeyiz. Sadece yönetim bazlı değil tüm teşkilat kademelerimizle yaptığımız tüm toplantılarda bunun önemini vurguladık. Toplumsal birliktelik açısından da çok önemliydi. Üzerimize düşeni fazlasını yapacağız” diye konuştu.