Merkezi 6 bin nüfuslu küçük bir ilçeye kazandırılan spor sahasının, devletin gücünü gösterdiğini ifade eden Köşger, “Şu anda Gençlik Spor Müdürlüğü'ne bağlı spor salonundayız. Karacasu 19 bin nüfuslu bir ilçe. Böyle bir ilçede böylesi güzel bir spor sahasının yapılmış olması da devletimizin gücünü gösteren bir konu. Devletimiz burada her türlü spor malzemesini temin edecek şekilde, bir imece ile birlikte bazı aletlerin alınmış olması devletimizin gençlere verdiği önemin bir göstergesi” dedi.

"GENÇLER GELECEĞİMİZ"

“Bu konuda devletimize şükranlarımızı ifade ederken, imece usulüyle bazı eksiklikleri tamamlayan yöneticilerimize, idarecilerimize ve halkımıza teşekkür ediyoruz" diyen Köşger, gençleri sağlıklı bir şekilde yetiştirmenin herkesin görevi olduğuna dikkat çekti. Köşger, salondan etkin şekilde yararlanan gençlere de teşekkürlerini iletti.

BÜYÜKNALÇACI'YA TEŞEKKÜR

Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı'ya da teşekkür eden Köşger, "Gençlerle bir abla, anne şefkatiyle ilgileniyor. Zaman zaman anneleri de işin içine katarak bazı etkinlikler yapıyor. Bu anlamda hem o annelere, hem de Kaymakam hanıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BASIN MENSUBUNA DÖVMESİNİ SORDU  

Vali Köşger, 7 gün 24 saat aktif bir şekilde görev yaparak halkı aydınlatan Aydın basınına da teşekkür etti. Köşger, "Bizleri takip ettikleri için basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. Aydın medyası 7 gün 24 saat maşallah hazır ve nazır. Her an bizleri takip ediyorlar sağ olsunlar” diye konuştu. 
  Vali Köşger'in, "Siz bize her şeyi soruyorsunuz" diyerek bir basın mensubuna kolundaki dövmenin anlamını sorması da gülüşmelere neden oldu.