Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç ve Belediye Meclis üyelerinin karşıladığı Vali Köşger, beraberindekilerle başkanlık makamına geçti. Seçimlerin ardından kendisini ziyaret eden belediye başkanlarına iade-i ziyarette bulunan Köşger, bu sebeple Karacasu'ya da geldiğini dile getirdi. Yarım saati aşkın bir süre basına kapalı gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi dilekler iletilirken, ilçede yapılması düşünülen çalışmaların görüşüldüğü öğrenildi.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

Ziyaret çıkışı açıklama yapan Köşger, “31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra yenilenen belediyelerdeki arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz. 31 Mart’ta Aydın’ımız ve ülkemiz güzel bir demokrasi şöleni yaşadı. Nöbet değişimleri oldu. Bizlere ziyarette bulunan belediye başkanlarımıza iade-i ziyarette bulunuyoruz. Karacasu için güzel hizmetler yapacaklarına inanıyoruz. Başarılar diliyorum” dedi.

DESTEK VURGUSU

Karacasu’nun turizm açısından önem verdikleri bir ilçe olduğunu ifade eden Köşger, “Turizmle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Birlikte güzel işler yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Belediyenin karşısında bulunan tarihi evleri gören Köşger, Karacasu’nun bu açıdan da zengin olduğuna vurgu yaptı. Köşger, restorasyon çalışmalarına da gereken desteği vereceklerini söyledi.