Bu yıl Aydın Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan Didim Belediyespor’da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, Didimli iş adamı Özer’in ev sahipliğinde kahvaltıda ağırlandı. 
  İlçedeki bir restorandaki kahvaltı programına, Belediye Başkanı Atabay, Didim Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Evren Ermurat, yöneticiler, teknik heyet, basın mensupları ve futbolcular katıldı.

 "HEDEF TESİSLEŞME"

Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Atabay, "Bu yıl belki alt ligde oynayacağız ama farklı havamız var. Başka projelerimiz de var. Bundan sonra ne yapacağını ve nasıl adım atılacağını bilen bir yönetim kurulumuz var. Bu konuda mutabakata varmış durumdayız. Resmi çerçevede belediye olarak kulübe yapacağımız aktarımları yapacağız" dedi. 
  Sporda başarılı olmanın yanı sıra tesisleşmenin de büyük önem taşıdığına işaret eden Atabay, şunları kaydetti: "Tabi sporda birinci olmak önemli ama en önemli şey tesisleşmek. Tesisleşme hedefimizi iki ana bölüme ayırdık. Günlük olarak bize hemen ihtiyacı olan yapılaşmalar, diğeri ise hedefi ve çıtayı daha yukarıya koyduğumuzdan dolayı futbol takımı ve diğer branşlarında içinde olacağı tesisler. Birçok dalda faaliyet gösteren branşlarımız var. Hepsini eşit şekilde bundan faydalandıracağız. Esas olan A futbol takımız ve itici gücümüz bu olacak. Buradan bir başarı yakalayacağına inanıyoruz. Hem belediyenin gücü, hem de sponsor desteğiyle bu tesisleri kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Didim’i spor kenti yapmak için çalışıyoruz. Bu konuda hem Büyükşehir Belediyesi, hem de belediyemizin yaptığı çalışmalar var. Süreç içerisinde bunlar açıklanacaktır."

"TAKIM DİSİPLİNİ ÖNEMLİ"

Konuşmasında futbolculara da mesaj veren Atabay, "Yeni gelen arkadaşlarımızdan ricam, sporcu ahlakı ile hareket etmeniz. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi, 'Zeki, çevik ve ahlaklı olun' Takım disipline ve yöneticilerin aldığı kararlara uyacağız. Buna dikkat edin. Tüm ihtiyaçlar verilen sözler içerisinde karşılanacaktır. Sporcu vakuru içinde olun" ifadelerini kullandı.

"DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ"

Kahvaltıya ev sahipliği yapan işadamı Cuma Özer ise, “Didim Belediyespor’a elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu. 
  Didim Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Evren Ermurat da, "Belediye başkanımız her konuda destek veriyor. Bizler de yönetim olarak hedefimiz olan şampiyonluğa en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz" diyerek iş adamı Özer'e desteğinden dolayı teşekkür etti. 
  Konuşmaların ardından iş adamı Cuma Özer, kulübe 7 bin 500 lira maddi destekte bulundu.