Kulüp yöneticilerinden Fevzi Subaşı ve Kulüp İkinci Başkanı Ali Örter’in yaptığı basın toplantısında takımdan ayrılan futbolcuların yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Fevzi Subaşı, “22 Ocak gece saat 01.15’te kulüp masörümüz başkanımızı arayarak birkaç futbolcu kardeşimiz kulüpten ayrılıyor diyor. Tokan Arslan, Onur Ersoy, Savaş Öztan, Aykut Karaman ve Tunahan Bilgin kaçıyorlar, garaja gidiyorlar. Başkanımız garajda bu arkadaşları tesislere getiriyor. Futbolcular da itiraz etmeden arabaya binip geliyorlar. Gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra takımdan güle oynaya karşılıklı anlaşılarak futbolcular ayrıldı” dedi.

“SPOR AHLAKINA AYKIRI”

Darp iddiasının kesinlikle yalan olduğunu söyleyen Subaşı, “Lisans bedeli konusunda anlaşmak istediler biz de aldıkları paraları ve lisansa karşılık alacağımız parayı söyledik. Onlarla güle eğlene ayrıldık. Sadece yüksek sesli konuşma var ama darp iddiası kesinlikle yalan. Takımdan 5 futbolcu ayrıldı. Bazı arkadaşların takıma katkısı oldu ama ben özellikle Okan Aslan’a hakkımı helal etmiyorum. Kulüpten bir kuruş alacağı yokken kulübü terk etti. Bu spor ahlakına bile uymaz. Bu 5 futbolcu başkanımıza nankörlük yapmışlar. Kendi aralarında konuşarak takımı çökertmek istiyorlar. Bir anda bu kadar kişi gitmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

“SUÇLAMALAR KENDİ AÇIKLARINI ÖRTMEK İÇİN”

Kulüp ikinci Başkanı Ali Örter ise takımdan giden isimlerin oyuncu arkadaşlarını da yarı yolda bıraktığını ifade ederek, “Onur Ersoy, 20 bin 350 TL para almış. Okan Aslan 65 bin TL garanti parası ödenmiş. Aykut Karaman bize gelirken ‘Sadece askerlik paramı yatırın’ dedi. Biz de o parayı bulana kadar canımız çıktı. Tunahan Bilgin, sezon başı 70 bin TL’ye anlaştık 60 bin TL para ödedik” şeklinde konuştu. Subaşı ise, “Başkan kalmasını istedi. Aydın’ın çocuğusun dedi. Bekledik ve o süreçte 5 bin TL daha ödendi. Gece kaçanların arasında oldu. Ama gece yarısı kulübe 40 bin TL gönderdi. Biz de sözleşmesini feshedip lisansını verdik. Biz diğer arkadaşlara da aynısını söyledik” ifadelerini kullandı. 
  Hiçbir suçlamayı kabul etmediklerini söyleyen Örter, kulüpte aile ortamında çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Sonuna kadar mücadelemizi yapacağız. Bu suçlamalar kendi açıklarını örtmeleri içindir. Ayrıca bu suçlamaları biz yapmış olsak buradaki oyuncular kalmak ister mi? Hüsamettin başkanın üzerine atılan şeylerin hiç birini kabul etmiyoruz.”