Millet İttifakı'nın Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek için İstanbul'a giden Başkan Özcan, Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Meclis Başkan Vekili Soner Yelkovan ile İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli’ye döndü. Sabah saatlerinde uçakla İzmir’e, oradan da karayoluyla Nazilli’ye gelen Özcan ve beraberindekiler, belediye binası önünde İYİ Parti ve CHP’liler tarafından karşılandı. Tebrikleri kabul eden Özcan, ardından makamına çıkarak seçim çalışması sürecinde yaşadıklarını anlattı.

"SULTANBEYLİ’NİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİK"

Genel başkanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özcan, İstanbul’un en zor bölgesinde görev aldıklarını dile getirerek, "Biz buradan hazırlıklıydık, antrenmanlıydık. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim daha önceden gittiği için sahayı yumuşatmış, biz hazır bir saha bulduk. Başkan yardımcımız, başkan vekilimiz ve ilçe başkanlarımızla Sultanbeyli’nin altını üstüne getirdik. Vatandaşlarla temas sağladık. Güzel bir seçim çalışmasıydı, verimliydi. Genel Başkanlarımızı karşıladık. Ekrem İmamoğlu’nun mitingine katıldık. Seçim çalışmalarının merkezindeydik. Biz bu seçimden çok büyük kazanımlar elde ettik. Nazilli için büyük kazanımlar çıkardık” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Çok güzel bir çalışma örneği sergilediklerini ifade eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ise, “Güzel bir seçimdi, temas iyiydi. Çok sayıda diğer il ve ilçelerden gelen partililer vardı. Biz de elimizden geleni yaptık. Yapılan haksızlığı içimize sindiremedik. Buradaki Millet İttifakı'nı İstanbul’da temsil ettik” şeklinde konuştu.

“BUNDAN SONRA TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇIK”

Çok mutlu olduklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu da, “İki olaydan dolayı çok mutluyuz. Birincisi Millet İttifakı olarak Nazilli’de ne kadar doğru bir kadronun içinde olduğumuzu bir defa daha gördük. Burada Başkan, Başkan Yardımcımızla, ilçe başkanlarımızla gurur duyduk. İstanbul’da gerçekten Genel merkez bazında, mitinglerde hep önde rol aldık. Kürşat Başkanım orada Nazilli’yi çok güzel bir şekilde temsil etti. Ekrem İmamoğlu’nun samimiyeti ve kucak açması bizleri çok mutlu etti. Ama şunu gördük artık Türkiye kazanmaya başladı. Millet İttifakı doğru bir yolda. Hep beraber böyle olduğumuz sürece önümüzde çok daha güzel günler gelecek. Bundan sonra Türkiye’nin önü açık. Artık güzel günler var” şeklinde konuştu.  

“3 SAATLİK UYKUYLA ÇALIŞTIK”

"Yorulduk ama değdi" diyen Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, “Kürşat Başkanımıza görev verildiği andan itibaren hepimiz motive olduk. Zor bir sahaydı. Bu yüzden başkanımızı yalnız bırakmak istemedik. Serkan başkanımızın orada oluşturduğu bir ortam vardı. Yorulduk ama değdi. Günde 3 saatlik uykuyla çalıştık. Oradaki arkadaşlarımıza elimizden geldiğince destek olduk. Bu bayrağı bırakmadan Türkiye'mizi daha iyi yerlere taşımak hepimizin görevi” ifadelerini kullandı.
 

Haber Videosu