Konya’da Egelilerin tatlıya düşkünlüğüyle bilindiğini ifade eden Veysel Koçak, amcası ve babasının 1974’te Nazilli’ye gelerek pastane işletmeciliğine adım attığını söyledi. Koçak, 14 yaşında okulu bırakarak pastanede çalışmaya başladığını, 28 yıldır sürdürdüğü mesleğini babasından ve amcalarından devraldığını belirtti.
Kendi işletmesini kuracak duruma geldiğinde Kuyucak’ın Yamalak Mahallesi’nde dükkan açtığını dile getiren Koçak, ardından işini Buharkent’te sürdürdüğünü ve son olarak Kuyucak Horsunlu’da devam ettiğini kaydetti.
Cemiyetlerin lokmacısı
Konyanın Akşehir ilçesinden Aydına gelerek pastanecilik sektöründe çalışmaya başlayan Koçak ailesinin üyesi Veysel Koçak, son yıllarda yöneldiği lokmacılık işine nasıl adım attığını anlattı. Kuyucak’tan giderek, Aydın, Denizli ve İzmirdeki cemiyetlerde lokma dökmesiyle adından sıkça söz ettiren Koçak, “Tercih edilme sebebim, lokmanın çifte kavrulmuş olması ve glikozdan uzak durmamdır” dedi.
Yorumlar
Trend Haberler
Konserde evlenme teklifi Kuşadası’na damga vurdu
Aydın'da 48 kişi zehirlenmişti, artık yasak geldi!
İncir ağacının altında uyumak, bakın nelere yol açıyormuş
Nazilli'de sağanak yağış etkili oldu, ağaçlar devrildi
İş arayanlar dikkat -Nazilli ve çevre ilçelerden 150 kişi alınacak
Kuyucak'ta 4 bin metrekare arazi için acele kamulaştırma kararı