Altınordu Futbol Okulları'ndan İncirliova'da da açıldı. Erbeyli Mahallesi'nde 2,5 dönüm arazi üzerine kurulan Koşar Halı Saha Tesisleri'nde 1 Temmuz 2018'de faaliyete geçen Altınordu Futbol Okulları, meyvelerini vermeye başladı. Eski profesyonel futbolcu Halil Anıl Koşar ve İncirliova Spor Lisesi öğretmenlerinden Aziz Bingöl'ün antrenörlük yaptığı okulda, oyunculardan 2010 doğumlu Armağan Dağ ve Gürer Çevik, Elitler Kampı'na davet edildi, 2011 doğumlu Çınar Gökçe Karababa da Elitler İzleme Listesi'ne girdi.

"ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ"

Antrenörlerden Koşar, okula 2006-2013 yılları arasında doğan çocukları kayıt ettiklerini söyledi. Okulun şu anda 60'a yakın sporcusu olduğunu belirten Koşar, "Çocuklarımız geleceğimiz" sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

"NİCE BAŞARILAR YAKALAYACAĞIZ"

Çocuklara kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, disiplinli, sağlıklı, mutlu ve her şeyden önemlisi ise 'iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu' olmaları için futbol eğitimi verdiklerini belirten Koşar, "Altınordu futbolda bir markadır ve sosyal proje olarak bu toprakların çocuklarına güvenerek yola çıkmıştır. Biz de İncirliova Futbol Okulu olarak deneyimli, tecrübeli ve iyi bir antrenör kadrosu ile çocuklarımıza futbol eğitimi veriyoruz. Biz de İncirliova'nın çocuklarına güveniyoruz. Onlarla daha nice başarılar yakalayacağımıza inanarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Öte yandan İncirliova Altınordu Futbol Okulları'nda futbol eğitimi alan sporcuların lisanları, İncirliova Gençordu Spor Kulübü'nden çıkarılıyor.