Evli ve 3 çocuk babası olan Birol Ercan, dün sabah aniden rahatsızlanması nedeniyle Nazilli’deki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tetkikler sonucu yüksek tansiyon tanısı konulan Ercan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Ercan'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. 
  Otopsinin sonrası ailesine teslim edilen Ercan'ın cenazesi, Çarşı Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Orthosia Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
 

CAMİ’YE SIĞMADILAR

Yıllardır Yenipazar’da şoförlük yapan 79 yaşındaki Birol Ercan’ın Yenipazar Çarşı Camisi'ndeki cenaze törenine çok sayıda Yenipazarlı katıldı. Cami avlusuna sığmayan vatandaşlar cenaze namazını caminin dışında kıldı. 
  Cenaze törenine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcı Barış Altıntaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Apaydın, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer, MHP Yenipazar İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu, Yenipazar Belediyesi meclis üyeleri, Yenipazar Belediyesi personelleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.